blitt blond da gitt,skulle egentlig bare stripe det hehe (renatemamsen)
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

blitt blond da gitt,skulle egentlig bare stripe det heheJa skulle egentlig stripe det til ønsket farge slik at jeg ville ende opp med flere nyanser og varianter i håret men med for dårlig tid ble det altså blondt... hmmm veldig uvant, men gjort er gjort så da blir det bare å bvevare fargen da ja ;) 

Ble egentlig veldig fornøyd da det må jeg si ja og nå er det jo snart sommeren og da er det fint med farge på huden og blondt i håret. <3 så det er litt positivt i det. broren min kom  igår og det er alltid like koselig og ha han her han har jo begynt på kickboksing her i fredrikstad. 

blitt så sliten og trøtt om dagen og sover dårlig. Så etter og ha sitti og sett på trenings kameratene mine trente igår og hvor ille det var å sitte på sidelinja bestemte jeg meg for at jeg heller får være den dumme umodne kjærringa fordi jeg skal trene, ingen kan stoppe det og like greit at jeg gjør det professjonelt istedet og gjør dumme ting her hjemme. Så idag skal jeg og min vennine på helsestudipo og trene styrke idag og imorgen har vi fått leie dojoen og da blir vi en del jenter som skal trene kickboksing sammen øve på teknikker og få inn en del fine spark slag og intensitet <3

Så da blir dette en flott uke allikevel, hehe ser det ordner seg for de gode. Jeg ble veldig fort deprimert av all hendelsen,hjerne rystelsen og null trening. Fordi det var det eneste jeg hadde for min egen del og noe jeg gjorde kun for meg liksom!!

Menmen her er noen bilder av meg som forvnalet til blond og på vei til trneingen igår da :D :D 


 • 2 Lovers


  malinshjerte08.05.2013 kl.11:01

  Herlig :) Ha en fin dag :)
  renatemamsen22.05.2013 kl.08:10


  Hey, you are reading and that is crazy so leave a comment, you can do it daily.

  hits