Tilbake på kickboksinga! !:-) (renatemamsen)
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

Tilbake på kickboksinga! !:-)Endelig var dagen kommet for å trene kickboksing igjen ? har både glederbog gruet meg til denne dagen. For hvordan det ville gå å trene og om hodet ville merkes av det. Merket det etter styrke treningen igår men håpet at det var på grunn av været.
Uansett så var det tungt og tok ti min ekstra for å varme opp men etter det var det bare gøy.
Herregud hadde helt glemt at det er så gøy. Så givende pg ja rett og slett drømmen min dette her ! Tok noen bilder av den herlige gjengen som jeg var med idag. Vi fikk låne dojoen og trente bra med slag, spark, og høy intensitet. Styrke var sist. Pjhuu kan si det var godt med en dusj etter tre timer ja :-D

Så når jeg kom jjem etter en skikkelig god økt og trening var jeg utslitt og sulten så da var det og ta begge barna på fanget, få gubben til å lage mat mens jeg og barna koste vårs med kjeks og film. Herlige dag idag ! Nyter slike røde dagwr til kos og familie????

Nå ikveld får jeg massasje av gubben og vi ser på knockout og nå tomme tønner ??? imorra er en fullbooket dag med sverife, baby dyne og besøk på planen. Først skal vi vaske hus ??

Kos dere masse søtinger der ute

  • One Love


    Dante09.05.2013 kl.22:41

    Trenings lokalet så bra ut der :) så veldig stort ut :)

    Hey, you are reading and that is crazy so leave a comment, you can do it daily.

    hits