var på tv2. godmorgen igår!! :D (renatemamsen)
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

var på tv2. godmorgen igår!! :DJupp det var jeg. var kjempe nervøs og tenkte mange tanker når jeg kom ditt, hehe eller hele uken før også.

Fordi dette er et program jeg selv har fulgt i mange år. Og var rart og se både værdamen der og flere gode kjendiser der. 

Men som sagt har jeg et veldig lavt jern-nivå og dette var i sammarbeid med ALLEVO Som tar seg av det og jobbe for at vi mennesker skal få en mest naturlig måte og leve på med sunne og god kost-tilskudd rundt oss. Hvem vil vel putte i seg masse dårlige, resept belagte og skadelige medisiner når det faktisk finnes alternativer som gir deg like grei effekt og mindre bivirknninger. jeg hadde hørt lite om at dem drev med slikt før det ble snakk om og stille og i GOD MORGEN NORGE: Og det overassker meg på en veldig god måte, helt ærlig hadde jeg sett for meg ALLEVO som et slanke merke, et som ikke funket. "fordi andre sa det" Me guri så feil man kan ta ved å høre på de rundt en før man prøver det selv. Før man blir kjent med hele merke. 

For når vi tenker oss gjennom trur jeg det er mange som kan være enige med meg når jeg sier at (noe loreal, noe maybeline funker men ikke alle produkter fra begge levereandørene, kanskje liker vi ascaraen fra loreal, mens vi liker øyenskyggen fra maybelin bedre, og det er noe vi br tenke oss gjennom.! 

Og ikke dømme utav et produkt. 

jeg reklamerer ingenting her tjener ingenting på det, men vil at dere der ute skal tenke dere litt gjennom og ta en titt på dem. for det har hjulpet meg til å kunne prøve en bedre alternativ for mitt jern mangel som jeg har slitt med i 6.år! tenke seg det at noe så enkelt og reseptfritt kan forandre hele situasjonen min bare på noe så enkelt som kost-tilskudd a...!

dere kan gå inn på tv.2. zumo så ser dere innslaget mitt i kategori (JERN MANGEL) 

 

:)

 

Og sjekk gjerne ut allevo.no!

 

btw. fremover kommer jeg til og begynne med video blogg. og det blir første gang, men fr to dager siden fikk jeg pc med cam. og da blir det mye enklere og ikke minst artig. så får dere både se og høre meg og min familie live. Litt mer virkelig på den måten.

 • 4 Lovers


  strickcolor28.06.2013 kl.00:13

  Hva menes med kosttilskudd "rundt oss?" Det essensielle bør vel være å få det i oss.

  Ha en god natt (:
  renatemamsen28.06.2013 kl.00:22

  strickcolor: åhh endelig en som kjønner meg :D :D men ikke mange som mener det samme du <3
  ha en flott natt! :)
  28.06.2013 kl.05:40

  Helt enig, slitet med lavt jernniv selv og får alltid beskjed om å gå på tabletter som jeg får migrene av. Vil jo ikke gå med det hele tiden. Kommer til å ta en titt på siden. :-)
  renatemamsen28.06.2013 kl.12:58

  Anonym: Ja det er dessverre mye bivirkninger med de tablettene og dårlig opplyst med at deet finnes andre løsninger eller andre form for medisiner som har samme virkning og mye bedre effekt <3

  Hey, you are reading and that is crazy so leave a comment, you can do it daily.

  hits