når noen mister barnet sitt for barnevernet.! (renatemamsen)
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

når noen mister barnet sitt for barnevernet.!Dette inlegget kan være vondt og tungt for mange og derfor advarer jeg... gjerne ikke les det helt ærlig. Jeg skal fortelle min opplevelse av barnevernet, og mine tanker rundt andre som har barnevernet i bildet. elr mistet barna sine.

Og det kan være et uendelig vondt tenma for mange faktisk, mange har mistet sine barn, noen ortjent og andre rettferdig, eller ihvertfall for barnets eget beste...!

jeg er selv frivillig i barnevernet for mine barn, og de forguder oss, en gang skulle vi ha et eget ønsket hjemme besøk for ville så gjerne at de skulle hilse på det nye barnets annkomst. Og grunnen er veldig enkel, siden jeg er en eks narkoman og har mange usikre i nettverket har vi spurt barnevernet selv om ikke de vær så snill kan være i bildet. de ser ingen behov forutenom timer vi selv elger å ha, og må ta kontakt selv. Men vi vil fortsette og ha den fantastiske manne til vår saksbehandler.

Men jeg ser det er flere som mister sitt barn gjennom barnevernet, og mangen sloss med dem daglig. det er en evig vond sirkel dette med barn og foreldre, men jeg skal være dønn ærlig. <for jeg ser så mange som sliter med dette og har det vondt når det skjer vonde ting men mitt spm blir jo selvfølgelig trur man at barnevernet går fra dør til dør og henter ut barn bare på mistanke, jeg surte mi saks behandler i bv. om dette. Og han sa selv at det skal veldig mye til før foreldre mistet sine barn, og jeg ser rundt i omgangs kretsen min, helt ærlig jeg er veldig glad for at de barna ble tatt ifra jeg...! Rus , Vold, Og osorgsvikt i flere av hjemmene, og tenk dere hvor mange aviser som skriver årlig om barn som er blitt 

Mishandlet, Slått, Skadet, Drept, Og blitt etterlatt til kun seg selv. !

Er det da rart at barnevernet er nøye på at alle barn får det de ortjener at oppvekst? tenk om vi ikke hadde det systemet tenk da hvor mange barn som ville hatt det vondt i mange år før de forstod hva som var galt+

Barn er uskyldig mennesker som ikke vet forskjell åpå rett og galt, hadde de visst det hadde det da ikke vært noe som het "trass alder vel" 

trass alder er fordi barn vil finne ut hvor grensene er, det er også i den tiden de lærer mest og kjenne sine foreldre, på hvor langt de kan dra det, hvor foreldrene står hen. Og ikke minst hvor trygge de kan være på oss.

Det er evig diskusjon om akuratt det temaet og er et eget inllegg i seg selv. Me allikevel blir jeg frustrert over foreldre som alltid skal skylde på systemet, og bv. At de ikke kan se på selv og tenke hva kan jeg gjøre bedre? jøre bedre for at min barn skal bo hos meg?

Nei det jeg ser i omkretsen er heller at de responderer det med mer alkohol, mer rus, og detter sammen. Jeg vil kunne forstå det hvis dem først hadde kjempet før de gav opp. Ikke bare setter seg ned og viser barnevernet at de faktisk gjorde en fornuftig handling vved å ta det barnet i fra dem allikevel...

Jeg syns at alle barn fortjener foreldre, begge foreldre, men generasjonene har blitt endre og dagens tanke er det mer populært og få barn, det skal sees på som en bonus i et godt forhold det skal sees på som en guds gave (selv om jeg ikke er kristen liksom)

 

Håper at olk fremover vil tenke seg nøyere gjennom og hva de kan gjøre annerledes istedet for hva som er feil i systemet...!!

 • 2 Lovers


  Sunniva Lykke28.06.2013 kl.15:22

  Så flott at du har et godt sammarbeid med barnevernet! Tror mange barn kunne hatt en tryggere oppvekst som flere foreldre hadde den holdningen!
  renatemamsen29.06.2013 kl.10:52

  Sunniva Lykke: tusen takk, mye går på innstillingen, og min innstilling er at uansett hvordan så skal barna mine ha den tryggeste, sikreste og flott ppvekst, vi er unge g elsker å få råd mot nye hindre <3

  Hey, you are reading and that is crazy so leave a comment, you can do it daily.

  hits