grillings på fredag med familie og venner :) (renatemamsen)
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

grillings på fredag med familie og venner :)fredag kom og det var endelig helg :D her kjennes det faktisk ikke stort annerledes når det er helg elr ei. For barna er hjemme fra bhg og derfor er hver dag en nytelse med hygge, latter, trassing og masse god mat :D 

Jeg er veldig ornøyd med igårs dagen, da var det familie som min mamma og lillebror, venner og et vennepar med to barn på lik alder av mine barn så de stor koste seg maks.

Førs på dagen startet vi med og klippe gresset og vaske i heimen, hahaha fem stykker var vi på det gresset, g to av oss klipte for hånd en med gress klipper og til på raka. Hahaha skikkelig latter krampe mildt sagt altså :) og det ble snakket om lenge, glemte tiden så måtte raske oss for å kjøpe oss en grill og få starta med maten. Jeg ordnet alt sammen og hakket salat, dekket på til tolv stykk ute. og de to barna lekte med alt som kunne lekes med, de ble våte, tryna og skurbbsår. men sovnet utrolig fort og flott i sengen :)

Mamma klarte og misse både buss og tog hjem, og tullet med henne. selv om jeg visste at det var en som skulle til moss da hehe. 

 

Dette var en utmerket dag. flott dag. broren min og hunden til mamma og han sover hos oss. Vi skal nemlig være barnevakt i en uke, før vi selv skal på kjærlighets tur til tyrkia (bare meg og kjæresten minsin) åhhh som jeg gleder meg. for jeg og joachim har nemlig aldri vært på ferie sammen bare jeg og han. kribler i magan, 

 

kommende uke skal vi telte og pusse båt, vi har nemlig kjøpt båt seh :D
 • 2 Lovers


  Rebecca Thorsen29.06.2013 kl.11:00

  Kjempe fin blogg :)
  renatemamsen29.06.2013 kl.11:09

  Rebecca Thorsen: tusen takk :)

  Hey, you are reading and that is crazy so leave a comment, you can do it daily.

  hits