renatemamsen - God dag:D Jeg blogger om dietten min,trening,kickboksing og mote og innteresser. Livet etter det å ha fått to barn generelt! :) Jeg vil bevise at det går ann og ta vare på kropp og helse samtidig man har et godt og stabilt familieliv.!
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

grillings på fredag med familie og venner :)fredag kom og det var endelig helg :D her kjennes det faktisk ikke stort annerledes når det er helg elr ei. For barna er hjemme fra bhg og derfor er hver dag en nytelse med hygge, latter, trassing og masse god mat :D 

Jeg er veldig ornøyd med igårs dagen, da var det familie som min mamma og lillebror, venner og et vennepar med to barn på lik alder av mine barn så de stor koste seg maks.

Førs på dagen startet vi med og klippe gresset og vaske i heimen, hahaha fem stykker var vi på det gresset, g to av oss klipte for hånd en med gress klipper og til på raka. Hahaha skikkelig latter krampe mildt sagt altså :) og det ble snakket om lenge, glemte tiden så måtte raske oss for å kjøpe oss en grill og få starta med maten. Jeg ordnet alt sammen og hakket salat, dekket på til tolv stykk ute. og de to barna lekte med alt som kunne lekes med, de ble våte, tryna og skurbbsår. men sovnet utrolig fort og flott i sengen :)

Mamma klarte og misse både buss og tog hjem, og tullet med henne. selv om jeg visste at det var en som skulle til moss da hehe. 

 

Dette var en utmerket dag. flott dag. broren min og hunden til mamma og han sover hos oss. Vi skal nemlig være barnevakt i en uke, før vi selv skal på kjærlighets tur til tyrkia (bare meg og kjæresten minsin) åhhh som jeg gleder meg. for jeg og joachim har nemlig aldri vært på ferie sammen bare jeg og han. kribler i magan, 

 

kommende uke skal vi telte og pusse båt, vi har nemlig kjøpt båt seh :D
 • min familie i bilde collage :D  Jeg elsker både det og ta bilder og lage bilde redigeringer og collage av bildene jeg tar, kan selvfølgelig ikk gjøre det av alle fordi da ville det blitt og jobbe med det hele dagen. Men her er en fin snuff at min familie og mine barn gjennom de fire mnd etter vi har blitt tobarns foredlre. Mye skjer, tiden går fort og barna vokser til begge to.

  den minste kan snart sitte, er flink med nakken og veier fem kg. smiler,ler og mumler <3 

  toåringen er begynt med bleie avvening og blitt nesten klar i talespråket sitt <3

  mannen min er seg selv og elsker han bare enda høyere den dag idag, og koser oss. selvfølgelig er det utfordringer fordi vi er blitt en stor familie, har treninger og alt skal gå oppiopp samtidig som huset skal være pent og rent men man kommer seg

  elsker de hyere og høyere for hver eneste dag som går <3


   

  og det beste han vet er og få lage sin egen lille pizza hehe tenk så lite som skal glede en så eller stor gutt ? tenkt om vi voksne kunne vært likedan mot hverandre?? <3


   

  Må jo lage god mat når lillebror er på overnatting så da ble det passende med hjemmelaget pizza <3


   

   

  gutten min lagde disse to bildene over her til meg vakringen min <3 <3 <3

  jeg elsker disse mer enn noen kan forestille seg kjærligheten!!! <3 <3 <3 

 • min ærlighet.depresjon og hjernerystelse!  Det startet på mandags kveld, eller egentlig på lørdagen når jeg var på sparrings trening med kickboksingen så fikk jeg et hæl spark i tinningen av en som egentlig trener thai-boksing. Noen helt annet enn vårt oppsett for å si det sånn. Og holdt på og svime av men tenkte ikke noe mer særlig over det. Fordi det et slike ting man må vende seg til. Det jeg ikke tenkte på med andre ord er at det er greit man skal vende seg til å motta vonde slag og spark. Men som ganske ny i dette gamet så må man faktisk lære styrken, og ens egne grenser før man kan kaste seg uti det vide blå...! Så om en som har trent i flere år hadde sparret mot det sparket ville hun/han klart seg og kanskje bedt om mer fordi kropp og hodet er vant til motstand men for meg som er ganske ny vil det bli et enormt hardt slag eller spark og kroppen vil ikke være vant til det..

  Men på mandag kveld da jeg vasket gulvene og sklei med hodet først på en av lekene til guttungen så førte det til en enorm hjerne rystelse, svimte av var relativt dårlig. sov det over, men på morgenen etterpå var ejg så dårlig, så svimmel og tenkte at jeg måtte i dusjen og få litt friskt vann på kroppen, men da jeg ikke klarte og ta tak i hverkan såpa eller shampoen kjønte jeg at noe var alvorlig galt med meg og jeg tgikk ut der venninen min satt i sofaen og la meg ned, hun hadde aldri sett meg slik og ringte til legevakta som ordnet taxi ditt med engang, kom frem og de forventet jo at jeg kunne vente. Så mens jeg satte meg ned på en av vente stolene gikk venninen min ut for og ringe min mann og fortelle om hvor vi var sidne han ikke var der på det tidspunktet. 
  Imellomtiden svimte jeg tydeligvis av og våknet av at to sykepleiere bærte meg inn på et rom, husker dessverre ikke så mye det er litt virrete så prøver å tenke minst mulig på det slik at jeg ikke pådrar meg mer hodepine. men husker jeg ble sendt videre til sykehuset, og lite derifra. Men ble tatt CT av og hadde en seng, samboeren min kom bekymret og omfavnet meg. Da knakk jeg litt sammen og gråt, vet ikke hvorfor men dette ønsket jeg meg ikke nå. Jeg var så godt i gang med treningen, med dietten og alt det der. Og så liksom for meg at nå var alt ødelagt...

  Etter noen timers hvile fikk de konstatert kraftig/alvorlig hjernerystelse på bakgrunn av først det sparket som førte til lett og deretter det fallet som førte til det siste... Jeg fikk dra hjem etter langt om lenge og første jeg gjorde var og kle på meg pysjen dra frem dyna og snike med i armkroken til gutten min <3 <3 

  han passet veldig på meg tiden gjennom den nattan, men når jeg våknet dagen etter var jeg såogsi like dårlig og slet både med og gå, bevege meg og prate. følte meg neddopet og uvel..! Men det er jo vanlig symptoner på hjernerystelsen i dne grad jeg har fått.. De to kommende døgna slet jeg virkelig, gråt og skjeftet fikk ikke i meg hverken noe form for veske eller mat. Så på de to dagene gikk jeg ned nesten fire kg. Og magen skrumpet inn, var redd jeg hadde fått et angst anfall. kjente det igjen på tristheten og humøret mitt :/
  Idag er det da femte dagen siden, og hodepinen kommer kun innimellom og formen er sånn der. kvalm og sliten trist og lei :( skal være helt ærlig at hadde det ikke vært for at jeg var barnevakt for min bror hadde jeg falt sammen i gråt. Følt følelsen av og nske og gi opp, det er alltid slik når jeg jobber meg opp og står virkelig på kommer det noe i veien og bare drar meg ned igjen..! :(  Jeg har ikke endret mine ønsker og mål om og bli en utmerket god kickbokser, jobbe med kroppen min trene hardt. Men akuratt nå når jeg sitter med følelsen av fotlenke, null trening og hodepine er det vondt og hardt og se detn mållinja jeg hadde klart og se for meg hele tiden for bare noen dager siden..

  De sier det er vanlig med angst etter et slikt fall, men nei dette er noe annet. det føles som noe er noe som har ruget, kanskje jeg har slitt så mye mot folk som ikke har hatt troen på meg, troa på at jeg kan klare og komme meg ditt jeg vil med trening og fitness. Jeg har stått imot alle utsagn om hvor vidt jeg vil klare det eller ikke, har også måtte gå gjennom noen diskusjoner med min samboer.

  Og selvfølgelig for det er en livsstils endring og mye forandres fra den dagen jeg tok det valget, men jeg vil så gjerne få lov til og jobbe meg opp mot mine mål jeg setter meg, som en eks narkoman kan jeg være ærlig og si at jeg tar det mye tyngre enn vanlige dødlige når noen sier til meg at det er noe jeg ikke klarer, eller noe som ikke er noe for meg. Fordi når jeg setter meg mål er jeg veldig vant med at ingen har hatt troen på meg, og det har bevisst seg og være riktig. Men nå er det annereldes og jeg jobber vikrkelig hardt for og klare de tingene jeg vil oppnå før min tid er forsent...
  Dette er vel første gang jeg ikke bare er ærlig ovenfor dere men også meg selv om hvordan tankene mine surrer oppi mitt litt hodet, kanskje det var en fordell med rystelsen, at alt bakomliggende av tanker og frustrasjon kommer ut nå, at det var på tide at jeg tok tak i følelsene mine og ikke levde i den fantastiske familie fverden. For har ofte tenkt slik nnår vonde tanker dukker opp, at jeg har den utrolig fantastiske familien med herlige og snille barn. Og en utrolig flott mann som kun sier og gjør ting for mitt eget beste. Og følt meg veldig velsignet for dem... men det er viktig og ta tak i ting som aknskje ikke alltid er til fordell for hverdagen.   

  Det høres kanskje sykt ut, men jeg liker faktisk og ha litt slike perioder. for da kan jeg bruke tiden til og reflektere alt jeg har bygd opp, alle gode mennesker rundt meg og alt jeg rett og slett har og sette pris på. men for barnas skyld og mannen mins så tar jeg tak i det og gjorde følgende.:
  Jeg har nok ingen fase i depresjonen og noe heller jeg vil kalle en angst periode. Pga alt som er blitt trukket tilbake etter rystelsen og trenings kutt og at jeg derfor i en uke bare har fått vært låst her inne og brukt hodet til alle mulige tanker på både godt og vondt..   Men for min egen del har jeg tatt tak i det. jeg har brukt tiden på og kose meg med barna, kontaktet en proffesjonell PT og håper hun godtar meg, hun er selv en athletic fitness dame, som driver og trener opp andre som ønsker og stille.

   

  ja dere leste riktig jeg skal stille til bikini fitness våren 2014. Det løftet meg noe veldig opp og var utrolig deilig for selvfølelsen og gjøre noe av de målene jeg har satt opp for meg selv, kjenner det kribler i magen og gleder meg til og jobbe hardt, verdt hver eneste øre og svette i tiden fremover. men det er et inlegg for seg selv. har broren min på besøk så tenkte å legge ut et inlegg til med bilder og min tide denne uken jeg har både måtte være borte fra bloggen og omverdnen.

   

   

  Men nå er jeg tilbake for fult <3 <3 <3

 • Gått ned 3.kg på 5.dager!  Dietten min er bare helt rå og syk... forje uke var det ikke slik at vekten merket så mye på dietten men denne uken tok jeg det litt rolig med styrke trening for å gå ned rett og slett. fra mandag til idag har jeg gått ned 3.kg!!! :D ja helt riktig 3.kg ...:! 

  Nå veier je g65,2.kg og veide for en uke siden 68,kg !! :D :D 

  Så med denne motivasjonen skal jeg stå virkelig på og trene hardt <3 det er virkelig min tur til og nå nye høyder <3 og hvis dere lurte på hvordan jg har klart og ned så sjekk kategirien min på kosthold! :) der ser dere dietten jg følger punkt til prikke....

  Idag skal jg på sparringstrening hvor man fighter litt mot hverandre  og øver på alle slag og spark jeg har lært gjennom uken og tidligere. det er en ting og lære det på skyggeboksing men en annen ting og få det til å praksis <3
   

  SORRY FOR IGÅR...! 

  Blogget ikke var litt nedfor fordi jeg ikke fikk så mye svar av legen, han villej ejg skukle la vær og trene i en uke  også skal jeg på bilder og ultralyd av magen for å finne ut hva som er galt.. Ble litt nedfor fordi håpet på et svar elr viten. :) memen tok da en god trenings økt med vennina mi og koste oss her.

  Også er lillebroren min hos meg i helgen og da koser vi oss.

   

  idag skal vi grille i sola :D 

   

 • da har elsdtemann fått time til operasjonen sin.  Har ventet på denne timen i over to år.. Han har feilinstil urinrør og det er en dag operasjon som han skulle tatt når han var mye yngre, men som sagt helsenorge og ventelister sier jeg bare. Men nå vet jeg ikke om jeg syns det er så perfekt heller jeg da, for det er i juni og da skal han være inlagt opptil en uke i oslo. Og tenker da hvor blir sommeren av, hva skjer med stranda, sand og saltvann, eller fersk vann med alger.. Han er jo faktisk i den alderen at det blir første gang han kommer til og leke,løpe bade og storkose seg.

  Det er viktig for meg at han for en fantastisk sommer og kan nyte det uten og måtte bare være hjemme så skal snakke med dem engang til.

  Hater tanken på at han skal under kniven jeg da men :/

  Og idag skal ejg til legen og få noe svar på hvorfor jeg har så vondt og få hjelpe til det med magen min osv. Slik som jeg blgoget om igår så vil jeg gjerne ha mindre vondt og kunne ha vanlige hverdager og treninger uten og ha plager, for da klarer ejg ikke og prestere maks på noenting egentlig og syns det er veldig synd.

   

  Solen skinner og jeg har fikset meg,ryddet,vasket opp, spist havregryna mi og kost oss med morgen stunden våres :D <3 kommer med updates etter legetimen, har time 10.40 og vet ikke når jeg er tilbake men litt utpå formiddagen tenekr jeg så imens nyt solen og ha positive tanker <3
 • min familie kveld med barn og man<3  Følte at det passet godt med familie kos ender teppe, med "brevduen valiat og ostepop på fanget til sønnen min <3 " 

  Så vi var alle i joggings klærne koste oss og bare slappet av med Disney film på tv.  De timene gikk skrekkelig fort og plutselig var klokken nesten åtte og sengetid for barna <3, igen av dem ville sove idag tydeligvis. lurer på hva det er med  BARN-LØRDAGER-SENGETID :D hehe ligger en forbannelse over det, eller så er det bare så godt og kunne sitte og kose seg med snop i fanget vårt. <3 Komme seg litt vekk fra bhg, daglige rutiner og mas. :) bare at alle kan slappe av litt sammen. 

  Joachim lagde Biff, båt poteter, bearne sauce og grønnsaker til meg og leon som smakte digg, også tok jeg meg fire sjokolade biter og et glass ice tea litt senere. på lørdager så koser jeg meg til rimelighetens grenser <3 fordi jeg tenker det er sunt å se frem til lørdag om jeg blir veldig skesen på noe. og da bryr jeg meg ikk så mye om jg koser meg .litt. men pga kostholdet får jeg heller ikk så mye lyst på slikt :)

   

   

  Så nå resten av kveldens mens armene er lit tmo, har vi tatt frem dynene i sofaen og satt på sons of anarchy og skal kosa vårs god kveld <3

 • hjemmedagen! skulle egentlig trene idag .  Skulle egentlig trene etter at samboeren min var ferdig på trenings senteret, men siden vi har så travle uker og det er mye trening og rutiner som foregår i hverdagen, bestemte jeg meg nettopp for og heller varme opp og kunn trene litt manualer idag. Og derfor heller lage en skikkelig kose aften med min mann og våre to barn <3

  Jeg elsker slike stunder hvor det bare er oss fire, Og idag så jeg den muligheten til det. Det er viktig for våre barn og vise at det og gjøre ting sammen og kose oss med hverandre er utrolig viktig spesielt når man har en kveld fri ! <3 

  Så planen ikveld er og bade begge barna,  sette oss fire i pysjen og spise ynglings retten til leon! :) toast.. <3 mens jeg skal kjære meg en salat blanding da :) Det er alt for usunt for min del med brød, smeltet ost,s skinke osv. og jeg takker de høyere makter for at  jeg elsker salat. det eneste ulempen med min salat er at jeg også elsker mais. det er jo mye sunnere enn mange andre alternativer, men mais på boks er fortsatt veldig sukret. jaja tilbake til planen min hehe :)
  kjøpt en barnfilm om og tamme en drage jeg håper leon liker, han kommer nok til å ville legge seg tidlig idag etter å ha vært i bhg osv. Men det er jo greit, senere ikveld skal jeg og kjæresten min kose oss i hverandres selskap og ta frem litt popcorn og se på "skrekkfilmer" hihi :D 

  LA KJÆRLIGHETEN BLOMSTRE I HELGEN ALLE I HOP !! <3 :D

 • min påske med den lille familien,bilder :)  Ja nå er snart påsken over og jeg har vært litt borte fra bloggen. edt er ikke vanlig men akkuratt under slike hellig dager syns jeg det er viktig og fokusere på barna min mann og de nære rundt meg. slik at jeg ikke blir oppslukt av facebook og andre nettsider... :) men jeg har hatt en fantastisk påske, og kost meg hver eneste dag. barna har fått lov til å gå langt ut på dagen i bare pysjen, dyna har vært i sofaen og gode filmer på tv... ! på fredag var det også den dagen jeg har vært samme joachim i seks år. årsdagen våres, det betydde mye for meg, men siden var midt i påska tok vi ikke så mye tid til det. var mye hyggeligere og bare være sammen med barna og kose vårs med god mat når de hadde lagt seg <3
  på lørdag så gjorde jeg det motsatt av de fleste og lot mitt barn få påske egget litt senere på dagen, etter at vi hadde vært ute og kost oss skikkelig i sola, vært en handle tur på rema. noe som var veldig stressende , skulle jo tro at folk trudde butikkene stengte for flere mnd. ikke bare 2.dager...! Så når vi var ferdige med dagens gjøremål, solen har blitt utnyttet badet vi begge barna. og da når han kom ut i stiua var det store påske egget der, med masse godteri og en gave. som der var en ferrari bil :D 
  han var mest sjokkert at han virkelig fikk så mye godteri for seg selv da gitt <3 men han tar veldig etter meg på mitt kosthold og spiser minimalt med godteri, han vil heller ha en yoghurt eller frukt. Så ble ikke så mye av godteriet han spiste, men hadde kjøpt både yoghuert og frukt i bakhånd som han også fikk i egget sitt da :D hehe og da glsite han fra øret til øret... jeg er en veldig streng mor på godteri og brus, det er ingen nødvendighet og heller lureri for å barna på sin side... derfor har jeg siden lon var veldig liten gitt han andre frukt typer i helgen... f.eks epler,appelsin og banan i hverdager... også kan han få druer, mandaringer og jordbær i helgene... 


  stemningen har vært på topp hele tiden selv om både mann og elsdtemann har hatt munn, hånd og fot syken... takk gud for at jeg ikke ble smitta sier jeg bare, virket ikke som om de led si ille. men bare navnet på sykdommen gjør meg ubekvemt :/ hehe 
  idag skal jeg bruke resten av tiden på og trene en god og hard økt med litt proteiner. og venter besøk fra en av mine beste jenter til overnatting alexandra :D :D :D så skal nyte den siste tiden av påske før alt må gå tilbake til normalen med hverdag og bhg! <3

   

  minstemann er blitt så stor og flink og vettu, sover hele nattan, inne samme bror, de begge sover til over ni hver morgen og livet leker <3

 • hva gjør man en morgen man er trøtt?  Ja idag våknet min lille sønn like blid som alltid på morran, idag bestemte jeg meg for at typen skulle få sove litt lenger og derfor stod jeg opp :) det er stille i huset og alle osver :) forutenom meg og leon da hihi

  men om man er trøtt, er det et godt tips og lage kaffe, evt sette på klessvask, rydde litt med musikk i bakgrunnen. Det er vanlig prosedyre for meg det hihi ;)

  Jeg syns det er mye bedre og heller rydde og våkne slik på morran enn og bruke de få kose timene jeg har på kvleden med gubblus, filmer, god mat og venner :) 

  Jeg våkner også av det så da er det deilig, men idag hadde vig lemt og lukke vinduet i stua og takk GUD for at det ikke var så kaldt inatt, dermed var det bare litt kjølig. idag blir det søndags frokost på G.

  polar brød, kokt egg, digg pålegg, juice og melk :D 

  senere idag er det videre for trening med styrke, muskel og teknikk i to timer ;) <3    

 • å ha en fantastisk mamma men å se hun har det vondt :/  R. Kelly: The World's Greatest

   

  R. Kelly: If I Could Turn Back The Hands Of Time

  Jeg og mamma ahr alltid hatt et fint forhold, vi har karanglet styra og hatt våres tøffe fortid med meg som dat uttfor drev med rus, sinne problemer og gud vet hva i min ungdom. og polititet kom, barnevernet var der og jeg bodde fra instutisjon til instutisjon. men allikevel har forholdet vårt vært like sterkt for hvert år vi holder sammen ;) og jeg kan ikke se for meg mine sønner bli sånn mot meg, la meg sitte hjemme være redd for hva de gjør. lure på hvor de er og om magen er mett, og jeg ikke sitter  gjemt i en busk av overdose eller sittende og gråte av ensomhet. For det var jo slike tanker som var det skumleste hun så for seg. og man kan ikke klandre noen for det. Jeg forstod det først når ejg mine egne barn og føler en ubeskrivelig morsfølelse ovenfor dem. og vil at de skal få det bra her i livet. gir hele livet mitt for demes skyld, så kan forstå at det ikke er noe hyggelig og måtte gå gjennom et barn i rus problemer, dårlig velstelt og en gi faen holdning :(
  Men står for det idag, og med årene har forholdet bygget seg opp og står sterkere enn noen sinne!og jeg er kjempe glad for å ha en fin mamma og en nydelig mommo til begge barna mine <3 de trenger slike som hun livet sitt, de elsker henne. eldste mann her går rundt og roper mommo med engang et bilde dukker opp, lager mobilen en lyd roper han mommo moben... hehe 

  men derfor gjør det oså situasjonen veldig vond og måtte se på at mamma har det vondt og er syk :/ skulle ønske man kunne helbrede de man er glad i og la de heller få fokusere på det og leve livet, gå ut om morran nnyte solen. nyte hver eneste dag som den dagen den er! slike ting er sånt som vi tar for gitt. vi går rundt, shopper, lager masse middag, hilser på venner og kanskje tar en fest i ny og ned. det er det vi forventer av livet,..  og det er noe av det som gjør det vanskelig for de som kanskje ikke har den muligheten. det er faktisk ikke alle som klarer det hverdagslige tingene som vi gjør hverdag. og for dem er det en kamp med enten sykdommen eller en veldig dårlig kropp og klare bare det og komme seg gjennom dagen som den er.
  Og det er der jeg skulle så sterkt ønske jeg kunne hjulpet mamma, lat henne bli frisk i kroppen så hun kan stå opp om morran løpe ut på kjøkkenet forog lage morgen kaffen og føle seg opplagt og frisk fordi hun har for engangs skyld kunnet sovet en hel natt, uten å ha vondt. At hun kunne løpt rundt og gjort AKURATT hva hun selv vil uten og måtte begrense seg fordi kroppen ikke tåler det. Det er så vondt og se det og ikke kunne gjøre noe for henne :( man skulle gjerne tatt smertene for en uke slik at hun kunne kost seg maksimalt ihvertfall den uken <3 

  Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet og oppmerksomhet hjun gir guttene mine og smiler hver gang vi kommer det er beundrings verdig. og flere bør begynne og sette mer pris på det man har, de man er glad i, ikke hva som er feil ved en. ikke hva som burde vært annerledes. vi lever kun engang vi har kunn denne sjansen til å være glad i hverandre, nyte hverandre nærvær. vi forventer alltid så mye av hverandre istedetfor å bare være lykkelig med det vi har og se det gode i hverandre <3 
  så dere som krangler om småting med moren deres, skamme dere!!    det finns faktisk flere av oss som føler oss hjelpesløse og hadde gitt levra for at mammaen våres kan ha det godt,være frisk og orke mer! ikke bare bli sur på for en fille ting, forvente stæsj. men og ha en som er frisk og god og smiler når hu ser deg er mer enn nok. og mer enn drøm hos flere. det er flere som har mistet sin mor, flere som strever med kanskje bare ordet av mor. og dermed er mitt største ønske til dere. ta vare på det dere har, sett pris på det, jeg setter kjempe pris på mammaen min, hun er faktisk det største menneske i mitt liv, selv om jeg har mann og barn er mine foreldre de eneste jeg kan ty til når jeg trenger noen, når jeg er trist eller bare trenger en og ha det hyggelig med. det er så mange som ting forgitt og det er er så dumt, man vet aldri hvor lenge har den muligheten til å ha de som virkelig betyr noe rundt seg. 
  jeg håper du mammaen min en dag våkner uten vondt, en dag kan gjøre akkuratt det du vil. og nyte det livet har og tilby <3 du fortjener gode og varme ting rundt deg. og jeg skal prøve så godt jeg kan for og bidra til at du har akuratt det! hver eneste dag, hver eneste uke, hver eneste mnd og hvert eneste år! alt du trenger må bare bees om, jeg vil nyte de årene som det de er. og ikke miste noe ved tåpeligheter. og håper leger finner opp den kuren somd u trenger, for helse norge er ikke store skaene men vi har hele verden til å be om hjelp <3 tiden min med deg er noe av det mest verdigfulle amn har. og de rundt som ikke forstår det har et stort problem for ingen får tilbake foregående år. ingen vil få tiden tilbake for å gjøre det godt igjen! 

 • Les mer i arkivet Juni 2013 Mai 2013 April 2013
  hits