renatemamsen - God dag:D Jeg blogger om dietten min,trening,kickboksing og mote og innteresser. Livet etter det å ha fått to barn generelt! :) Jeg vil bevise at det går ann og ta vare på kropp og helse samtidig man har et godt og stabilt familieliv.!
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

er så kvalmt at de som gjør det slutt med barnefar får ny type og vil at barnet skal kalle han far!Jeg kom til og tenke litt tilbake på barn folk med baby og forhold. liker og ha tilbake blikk og analysere hva jeg gjør, hvordan jeg gjør det med oppdragelse av barna. og kom til og tenke på hvor mange ganger jeg har hørt at ei jente syns det er sååå flott med at barnet kaller den nye kjæresten for "pappa".... 

Jeg syns det faktisk er ganske motbydelig ikke bare ovenfor forvirringen av barnets oppvekst men også ovenfor barnefaren! når et barn blir født har den ! mamma og ! pappa og slik bør det være...! og har man ukjent fa rpå arket ja nei da er det ditt eget valg/problem. jeg er ganske streng på mine meninger om dette. for jeg har en lillebror som ikke har en pappa, av den grunn at pappaen ikke bryr seg om han han er ikke store guttne. men ser hvor mye det plager han og går utover fremtiden hans... og det er fortsatt ikke riktig at han skal få en stefar kalle han pappa bare for og leke den perfekte familie med mamma og pappa i hus..! han vet sannheten har lagt merke til alt som har kjedd og det har gjort han til en sterk liten gutt, ingen fortjener og måtte gå gjennom slike ting. man kan aldri forutse hvordan det blir før man får barn med sin partner. 

men hvorfor skal man bare fordi det blir slutt med barnefar får seg ny type, og dermed skal barnet læres til å si pappa. Hadde jeg og barnefar her gått ifra hverandre ville jeg aldri gjort det mot han eller sønnene mine. For de skal ikke måtte læres til å si pappa og være hjemme hos barnefaren i hans helg og høre barnet si "at hjemme får jeg lov av "pappa jørn" " " dette var bare en teoretisk setning men det er i den banen jeg tenker..

Ja har diskutert dette med en som gjrode det for sitt barn ved å la den nye typen kalls for pappa, og selvfølgelig sier barn det du lærer dem. de gjør alt du lærer dem, fordi MAMMAEN er den store rollemodellen i deres liv og de vil på samme måte som vi gjør for våre kjære gjøre det som gjør mammaen fornøyd. og om barnet sier det selv, syns jeg man skal kunne si ifra at (nei pappa er hjemme hos seg selv, vi kan sikkert ringe han om du vil ) <3 og la barnet vite at når det kommer nye inn i livet blir dem en del av familien. men ikke selveste familien. 

Hva om det blir slutt med typen din da? og det går kanskje et år og du får en ny type også går det et par måneder så kaller barnet han også får pappa, og sånn holder man på. barnet vil da føle at pappa er en stygg ting. fordi de forlater alltid en. de er der bare periodisk også drar de igjen. det er ikke sikkert i alle tilfeller og noen ganger han man en skikkelig dritt fyr til barnefar. men unnskyld meg er det ikke du som fikk barn med den typen da? man tar valg, valg får konsekvenser, og noen valg er faktisk til å angre av men kan ikk bli ugjort. og da kan man ikke tenke på egen vinning og det å få barnet til å tro at h"n har en mamma og pappa for så og vokse opp med nei.... pappa driter i hun og mamma har bare finni en til og erstatte sannheten. eller at pappa ffaktisk er en god far, men barnet blir satt i en klemme mellom pappaen og den liksom faren.. 

nei man bør tenke seg gjennom hva man gjør, hvordan fremtiden er sikkert nok til å lære barnet hvordan livet er. 

sannhet er faktisk den viktisgte oppdragelsen når det kommer til barn, det og ha åpen dialog uansett hva det skulle være styrker et barn til og stole på en som mor, og vet alltid at moren kun vil det beste selv om sannheten kan svi... 

http://www.familieverden.no/Oppdragelse/Mer-om-oppdragelse/Du-skal-ikke-lyve/

Du skal ikke lyve!


Ingen foreldre vil at barna skal lyve til dem. Likevel opplever de aller fleste at det skjer. Men hvorfor skjer det, og kan det unngås? Hva kan vi lære av barnas løgner?

 

Unngå sinne og straff
For å unngå at foreldrene blir sinte, og for å unngå straff. For eksempel om treåringen velter en vase så den knuser. Barnet sier ?Det var ikke jeg som gjorde det!? Barnet vet godt at det var ham som gjorde det, men er redd foreldrene skal bli sinte. Den absolutt vanligste årsaken til at barn lyver, er for å unngå straff. Forskning har vist at barn som blir hardt straffet når de gjør noe galt, og gjerne spesielt dersom de lyver om det, lærer en ting: de blir flinkere til å lyve.

For å få noe, eller unngå noe
Som i eksempelet med barnet som hevdet å ha pusset tennene. Hun gjorde det får å slippe unna. Andre barn kan lyve om magesmerter når de skal i en bursdag de ikke har lyst til å gå i av helt andre årsaker. Da bør man som forelder være på vakt og fange opp signalene. Vær også tydelig på at det er lov til å si ifra om et er noe man vil eller ikke har lyst til.

Oppmerksomhet og status
Små barn finner ofte på historier som kan være både morsomme og alvorlige. Kanskje forteller treåringen i barnehagen at det har klappet en ekte isbjørn i sommerferien, eller at en i barnehagen måtte på sykehus, uten at det egentlig har skjedd. Slike løgner er uskyldige, og stort sett vet alle at det bare er oppspinn. Men også eldre barn bruker løgner for å få oppmerksomhet og status. Er årsaken lav selvfølelse, skal det tas på alvor.

For å beskytte noen
Barn er lojale og gjør gjerne sitt ytterste for å beskytte dem det er glad i. Ofte handler det om å ta hensyn til andres følelser. Som for eksempel hvis et barn sier at det skal på besøk til besteforeldre i stedet for å innrømme at det skal i en bursdag det andre barnet ikke var invitert i.

 • ommøblert og byttet interiøret for min bestefar idag!(far)  Idag så dro bestefar eller som vi i familien liker og kalle han "far" til sin kjære frue i oslo og gav nøklene til mamma slik at vi kunne freshe litt opp der. han har et veldig fint hus med opppusset bad men møblene og interiøret gikk i gamle stoler, mange små bord, en to seter oppi alt dette og FULT og da mener jeg FULT av falske blomster. så var liksom ingen steder og starte, men jeg elsker og innrede og plassere pynte gjenstander det er liksom at jeg bare trenger og gi det et lite blikk på hva vi har og bruke se utover rommet også har jeg bilde på hvordna det blir fint foran meg innen to minutter. 

  Derfor er det også så artig og holde på med det ;) vi begynte med og plassere alt fra den ene stuen og over til den andre deretter vasket jeg badet mens min man drev og byttet på ledninger,kabler og tv til den andre enden av rommet. når det var gjort var det og tørke støv av alt, tilogmed karmer for når man skal sette inn møbler er det greit om det er rent og pent først :D 

  etter tre timer begynte vi og bli litt slitne og kroppen hadde mangel av sukker inntak så da var det på tide med en brus og grandiosa hjemmelaget <3

  vi kastet alt som var ødelagt, stygt og kansjke litt vel gammelt. var en veldig god følelse og hjelpe til for en som ikke har så mange som er der for han, som ikke stiller opp og tar i et tak. da ser man stjerner i øynene hans når vi gjør slike små ting. så på slutten idag var alt flyttet, kastet, byttet og plassert og har nå en fullverdig stue med fine ting rundt seg pcn i nærheten. for hvis jeg kan skryte av han så er han en racer på facebook og mail og pc idet hele tatt. det syns jeg er så kult, for en på den alderen klarer og holde følge med våres teknologi er helt utrolig. jeg selv føler emg helt tafatt når det kommer til data problemer eller det og forstå når jeg kjøper meg en ny mobil, tar me vel nærmere et halvt år før jeg kjønner hvilken fasiliteter den mobilen har. og da kan jeg tenke meg hvordan det er for far som aldri har opplevd så mye teknologi som det har eksplodert med årene ;)

   

  alt i alt veldig stolt, samboeren har hjulpet, og gjort alt jeg har spurt om uten og vrikke på øyenbrynet og det betyr så ufattelig mye for emg at jeg har en så fantastisk kjæreste som stiller opp ikke bare for meg men også får de rundt meg, de som betyr noe for meg betyr også mye for han og det er priceless <3 

  så nå så sent på kvelden skal vi hoppe i dusje, fikse klart til filmen 90. minutter og sette på ovnen. da skal vi kose oss med pizza,brus og armkroken <3 en vakker fredags kveld for denne støle kroppen.

   

  har mildt sagt vært veldig utmattet etter hard kjør på treningene igår. kampsport er ingen lek elr dans på roser, det er en stor påkjenning for kroppen og gjennom mer man yter jo mer merker man og føler det skjer forandringer med kroppen. men det er det som er bra istedetfor å sitte og vente på dårlige tider <3

   

  ha en flotters kveld alle ihop <3

 • lurer du på hvordan det ser ut hjemme hos meg? ;) her er bilder!  ja igår malte vi kjøkkenet i hvite farger.  og tok litt av vår rengjøringen ;) ikke mye forandring har kjedd her men på tide at jeg legger ut litt bilder og viser dere litt av huset mitt :D også tok vi ut hage møblene og satt ute i solen med 15 pluss grader og stor koste meg med kjæresten min med kaffekopp, candy crush og kosekos :D det var en helt hærlig følelse og nyte solen i koselige omgivelser, john deere traktoren til leon er på plass og han elsker det <3 blir liksom en annen dynamikk når solen titter frem ;) 

  okei så er jeg veldig glad i og sitte på face på kjøkkenet med en kaffekopp og sovende beibi og en storegutt i bhg :D

  her har vi malt skapene hvite i matt farge, for de var grønne før!!! yeez det var litt av en jobb, men verdt det og var veldig fornøyd etterpå ;)
  stua minsin da ;) med som sagt en beibi som er veldig glad i osve, hehe selv når vi har på nrkmp3, støvsuger osv så er det sove hjertet der godt hehe :D  dette var da litt av stuen min ;) og er som sagt veldig glad i engler <3 det er det beste jeg vet er det noen ikke vet hva og gi meg gaver så har de det ganske enkelt, finne noe i engler hehehe dette bordet har jeg nettopp kjøpt og elsker det, alltid hatt lyst på det men det passer liksom ikke med en toseter og treseter, så etter sjeselongen kom inn så fikk jeg kjøpe meg det :D 

   

  etter det var det tid for å og gå ut med de hage møblene som er tatt  ut og kose meg med kjæresten min med kaffekopp og maaaase sol <3

  her er våre hage møblene vi kjøpte for lenge siden da men det var deilig og få dem ut ok kose seg <3

 • Les mer i arkivet April 2013 Mars 2013 Februar 2013

  renatemamsen

  ganske enkelt en ærlig, real og grei person som ikke bekymrer meg for å si mine meninger, er mamma til Leon Antonio som fyller to år 24.10.2012. ;) og nå venter nr.2. terminen er satt til den 13.januar. så jeg og forloveden min kaller oss tobarns foreldre, liker den klangen der. Har noen venner som er halve livet mitt og betyr utrolig mye for meg. nyflytta til fredrikstad, som BTW er den beste byen ever!!<3 stortrives her<3

  Kategorier


  barna mine <3 Blogg familie fødsel :) interiør kattene mine kick boxing Kontakt kosthold min røykeslutt dagbok mitt gamle liv! mote styrketrening tiden etter fødsel tips og rådgivniner <3 venner

  Arkiv


  April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Desember 2010

  Siste innlegg


  fosteret blir psykisksyk ved røyking i svangerskapet VINN EN ANGELSOUND HER NÅ!:)verdi 390.kr vært på shopping,og skal prøve all sminke fra gina tricot:)bilder Å være overvektig elr kraftig. spiseforstyrrelsene mine bilde av meg i 7.klasse, litt feit den tia haha!smakløs 90.tallet 15.uker etter fødsel bilder :pVANNKOPPER IDAG TX KAMPSPORTSENTER, hvorfor trene der? det og savne sin bortkomne venn!aldri se det smilet igjen mandag= trening og diett i sola! barnefri og med gode venner <3

  Lenker


  blogg.no for alle som ønsker å bli gravid,er gravid, har barn;) Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits