renatemamsen - God dag:D Jeg blogger om dietten min,trening,kickboksing og mote og innteresser. Livet etter det å ha fått to barn generelt! :) Jeg vil bevise at det går ann og ta vare på kropp og helse samtidig man har et godt og stabilt familieliv.!
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

Fikk trenings forbud av trenern!Kjipe saker kommer på treninga iført trenings tøy og klar for en økt. Møter trenern og starter med at han spør meg hvordan det går og jeg forklarer situasjonen alt virker greit.

Til han starter og snakke om hjernerystelse og hvor ille strenge krav til det som er. Og han mente det ikke vondt og var veldig hyggelig og streng på engang og gav meg forbud mot å trene og egentlig har de en såkalt nockout regel på trening forbud i tre måneder da eller???????

Skrev jovher om dagen at jeg slet litt med meg selv fordi jeg ikk fikk trent foregående uke og det dro meg litt ned i kjellern men dette var bare enda tyngre kamel og svelge for å si det slik....

Menmen skal smiske meg sakte men sikkert til trening etterhvert her har dere noen bilder av meg og mim vennine på vei til treningen da ihvertfall :-D

Jeg har alt for mte å være takknemlig for rundt meg til å la små ting plage hverdagen min og derfor skal jeg se det lyse med sol. Grilling og snart 17.mai og bursdag ??

Så nå sitter jeg og min kjære vennine og nerder face mens gubbwn er syk og gamer COD 2 :-D ? ? ? ?

 • helgens treninger i bilder :D  Jeg har faktisk vært litt slækk på treningene denne uken og er litt skuffet over meg selv, men merker hvor mye dietten har på det og si. For denne uken har jo jeg som sagt tidligere gått ned 3.kg og da er det på tide idag med før og etter bilder uke for uke. som hver eneste søndag <3

  Men uten trening og gå på denne dietten så raser jeg bare ned i vekt, ja vil jo bli slankere men planen min er jo og bytte ut fettet med muskler og bli veltrent, men når jeg tenker over det er det ganske greit og gå litt ned i vekt, fordi at jeg vil jo havne i liten klasse på konkurasser slik at jeg stiller opp med mest muskler istedetfor fett :)

  Men selv om jeg har vært dårlig på trening, har jeg trent fem ganger og ikke lagt meg på lat siden, har bare ikke blitt like mye som vanlig. Venninen min tok bilder av oss mens vi hadde noen økter, og som sant igår var jeg på sparrings trening med kickboksingen og der merket jeg at ejg slet med og fullføre, var litt slapp og sliten i kroppen, Virkelig hatet den følelsen altså. :/ 
 • kickboksing med dårlig mage.men flott trenings :)  Atter en torsdag kom og tiden inne for enda en lærerik og nyttig kveld på TX KAMPSPORTSENTER med norgesmester i gull som trener...!

  Idag var det styrke og spark som stod på planen våres. og lærte et nytt spark. blir helt overasket hvor mye det er og lære innenfor den sporten, Og hvor lett det ser ut på avstand og hvor klønete det ser ut første gang jeg gjør det hehe <3 

  Idag tok jeg ståsolariumet på SUPERSUN trente en god time på kickboksingen og avsluttet dagen med tre kvarter i badstuen med min beste vennine er så deilig og ha slike stunder med gode venner hvor man kan snakke litt og og lufte seg for tanker. det hjelper alltid meg og snakke med henne hun både lytter og kommer med masse råd slik at situasjonen jeg gjorde til et tordensky egentlig bare var en liten grå sky farende forbi... alwayshavefaith.blogg.no er jenta minsin <3 

  dietten min har gått kjempe bra denne uken, ingen sprekk og spiser kylling til lunsj og torsk til middag hver dag... faktisk rart hvor digg den maten er og at jeg ikke blir lei det... også funnet ut hvordan jeg skal gjøre det emd mager kesamen istedet for og spise en boks om dagen som mellom måltider tar jeg litt pepper i den også har ejg den som dipp til middagen :) :D 

   

  sweet dreams sweet people <3

 • TX KAMPSPORTSENTER, hvorfor trene der?  Foo Fighters: Best Of You
  Ja man har alltids mange trening senter og velge mellom og kampsportsenter er over hele landet sant nok. Og derfor blir det slik at man ofte vurderer og starte eller ihvertfall prøve seg, men hvor skal man gå. Hvor blir det minst flaut? Ja det var hvertfall mine tanker før jeg tok valget mitt. Hadde alltid hatt lyst til og prøve meg men aldri turt og ta valget og faktisk prøve meg frem. Så men ei vennine tok jeg sjansen og ringte litt rundt hørte etter hvem som hørtes mest koselig ut i telefon, Ja hvor sykt enn det hørtes ut. For jeg bor jo i Fredrikstad, og kunne da velge både mellom moss, sarpsborg her og oslo. Selvfølgelig er jo oslo størst og dermed gode utøvere... eller er det faktisk en fakta? For det er jo ingenting som tilsier at bare ved å trene i oslo gjør deg god? 
  Første timen på TX KAMPSPORT var veldig nervepirrende, gikk tilogmed inn i dojoen med sko. haha (der skal man være barbeint) Og hadde første prøve time i strømpebukse, og ja (skulle sparke høye spark) blottings here i come... haha. Men den timen var jeg veldig nervøs, og treneren skilte meg og vennina mi fort fra hverandre fordi vi var så talentløse gett... Men det var inntresant, artig og god trening. Så vi dukket opp på en time til. Og siden 04.02 har jeg gått der. Aldri angret. Det samholdet som er på det senteret er helt utrolig. Det var ingen som dømte meg når jeg kom helt ulært inn tok litt av deres tid for å komme på det basise med teknikk igjen. I senere tid ca. etter en mnd ville jeg prøve meg på sparring, ikke mest for å slå noen men jeg ville virkelig finne ut hvor langt jeg kom til og strekke meg i denne sporten. 
  Og de er alltids behjelpelig med privat timer for en billig penge, der hvor man kan øve og trene på det man selv ønsker innenfor sporten. Da er all fokus på deg og det timene lærte meg utrolig mye.  Så på disse få mnd har jeg utviklet meg veldig, syns jeg selv ihvertfall^^ hehe og det er takket være Coatchen Anders Blomberg og Charlotte :) Anders har jo svart belte og flere grener han er trener,coatch og høyt rankert i. Han er veldig tålmodig med oss elever, snill om vi ber og lurer på noe, samtidig som han er veldig autoritær. Den første mnd var jeg faktisk redd for han, Første møte mitt med han kom han rett bort til meg med en streng tone. "hold beina på bakken mens du slår" guri malla det var siste gang jeg svevde i slagene ja!

  En annen ting er min trener CHARLOTTE :D

  Hun har et spesielt evne innen denne sporten, måten hun lærer oss på, viser feil, tålmodigheten den er beundrings verdig. Hun har tatt seg tid i sin egen feire fra skolen for oss ulærte til og trene litt privat timer. husker på den aldern selv da hadde jeg planlagt hvert eneste minutt for å benytte ferien på best måte. Mens hun smiler og gleder seg når hun får trene oss. Og  om det ikke er nok så Har hun flere medaljer baks eg, og er virkelig NORGES BESTE KICKBOKSER!!! Hun vant  GULL I NM I ÅR OG SAMMELAGT SEIER. ! Men jeg trengte ikke å se de medaljene rundt henne for å forstå at hun var en vinner og norges beste...! Greit jeg ikke har øye for så mye enda, men et talent trenger man ikke å stå i nærbilde for å se hos et annet menneske..

  http://www.f-b.no/sport/charlotte-19-lykkelig-nm-vinner-1.7856010

   

  Jeg har nylig godt over til mellom partiet og var en del usikker i starten for de har jo gått der en del lenger enn meg og lurte på om jeg kom til å være en slik sinke, men der tok jeg feil. Det gjelder bare å ha en positiv innstillingen og lære alt man kan og de som allerede var på det partiet var veldig mottakelig for oss som kom over. Det er vel det som gjør det spesielt og trene der, for når jeg er med lørdags sparringene er det ingen som dømmer meg for at jeg kan mye mindre, og sparrer jeg mot en som har sparret i flere år er h"n veldig flink til å veilede meg, fortelle meg og vise meg under veis. hvem gidder det egentlig når de har muligheten til og trene de også. Men det er slik der. Man føler seg alltid velkommen og godt tatt imot uansett hvilket nivå man er på. det er sjeldent noen som briefer seg og viser hva de kan istedet. Faktisk ikke opplevd dette før...
   

  JEG HAR VALGT OG SKRIVE DETTE INLEGGET MED GODTAGELSE FRA COATCHEN ANDERS, FOR HAR MOTTATT FLERE SPØRMÅL AV LESERENE HVORDAN DET EGENTLIG ER OG TRENE DER EJG TRENER, OG HVORDAN DET FØLES OG KOMME INN SOM EN HELT UVITEN OG NY PERSON. OG SELVFØLELSEN OG BYGGENDE SELVTILLIT ER NØKKEL ORD FOR UTVIKLING.

   

 • sparrings-trening på lørdag!  Ja for noen er lørdag en fri dag en dag de har litt hangover. Eller bare har en baktanke om og slappe av fult ut.. :) men for meg er det enda en flott dag til og våkne tidlig gjøre litt huslige likter og deretter ta turen til trening! 

  Ble en halvannen times trening med  høy intensitet og fart. Var kjempe deilig og lærerikt, noe jeg alltid sitter igjen en følelse av. Merker at når jeg skal på lørdags sparringene har jeg alltid litt sommerfugler i magen og grugleder meg alltid. for vet aldri hvem som kommre ditt og om jeg har møtt dem før, for det er flere partier over meg og mennesker som har trent i flere år som kanskje er oneklig røffe under sparringene. Kom inn og så det var flere fra videregående partiet der, men alle har et skikkelig samhold så når man først er i kontakt med dem er alle like behjelpelig og lærer gjerne bort. Selv om de har trening selv. Og det syns jeg er så utrolig hvordan de tar imot og hjelper oss som har en lang vei for å komme ditt dem er. 

  Startet oppvarmingen i en halvtime så var det på med alt av utstyret. og trenings kamper som vi kaller det. da sparer vi mot hverandre og bytter partner etter et minutt slik at alle får sparret mot hverandre. 

  Jeg lærer så utrolig mye av og sparre mot de som har trent lenge, de lærer meg nye triks slag og spark, de lærer meg også og bli mer modig under sparringen og gå på mer. For de har mye mer utholdenhet,energi og teknikk inne liggende enn meg og dermed blir det en stor utfordring og komme seg inn med slag og spark og må jobbe ekstra hardt for og komme til.  IOg jeg lærer også samtidig og få veldig motstand og stå imot slag og hook kommende mot meg og klare og blokkere innenfor kort tid. Derfor syns jeg det er så fint med de lørdags treningene. 

  Når vi hadde trent uten stopp 3*22.min og deretter bytte sparrings partner et par ganger så skulle vi få kjenne på det og være i kamp. Da delte vi oss opp i coatch og fighter. lagde to ringer og skulle få kritikk, bedskjeder og ros underveis og i pausen. det var et skikkelig rush og digg følelse, det at det var en i hjørnet mitt som la tid og energi på meg og hadde forventninger til at jeg skulle levere og gjøre en god fighter jobb i ringen. Det adrenalinet var uforklarlig digg...! :) Og det var litt ekstra spesielt når jeg hadde treneren min Charlotte som min coatch, hun er jo den jeg ser opp til og den beste kvinnelige kickbokseren jeg har vært borti. Så da selv om jeg var sliten i tredje runde, skulle jeg virkelig klare det altså!.

  Merket at da begynte jeg og bli litt sliten og det fikk hun jeg nokset mot øye på og dermed kom mot meg med masse slag, da beit jeg meg i tann beskytteren og ut av det blå kom det ekstra energi og klarte meg gjennom det.

  Rart jeg elsker denne spotren da gett?
  På feedbacken i slutten fikk jeg mye skryt og ros for hva jeg gjorde bra og at jeg var flink til og gå på holde aktivt på og høre på hvailket instruksjoner coatchen min gav meg. Det gir et slikkkelig drivkraft til videre og ståpå vilje <3

   

  var deilig med en slik økt. Idag er det  uheldigvis hviledag fordi ejg ikke enda har fått kjøpt meg nøkkelkortet til trenings senteret enda og da er døren nede låst. men men imorra er det fult kjør med styrke trening :D  

 • Belte-Graderingen i Kickboksing igår!  Ja igår var min aller første Gradering i kickboksing med belte. Jeg var veldig nervøs før start, gjorde alle gode triks før veg skulle opp i graderingen, spiste proteinrikt mat,  stekte egg, havregryn og protein shaker. Gikk faktisk lit tover på dietten min men det tar jeg bare igjen på KCAL telleren neste dag. Altså idag da...! Vi skulle møte opp i god tid til treningen, men viste seg at det var bare oss tre igjennstående som skulle gradere av syv stykker. Ble plutselig veldig lite gitt :) men meg to gutter gett, hehe :) 

  Var nervøs, og formen var jo ikke blitt noe bedre så var skikkelig kvalm og uvel :/ men tenkte meg bare gjennom det, jeg er ganske sterk når det kommer til smerte terskel og det og pushe kroppen litt for langt til tider, men gikk akuratt igår men heldig og hadde en flott kjæreste når vkelden kom og han tok utrolig godt vare på meg <3 ellers hadde jeg gråti av mage smerter, 

  Under Graderingen gikk det mest ut på teknikk og balanse. Trudde faktisk det skulle være mye værre, mye mer hardt enn det  jeg opplevde igår. Men noe av grunnen kan være til at jeg trener så mye og utholdenheten min og styrken tåler og strekke seg mye lenger. Faktisk ganske langt før melkesyra og blodsmaken kommer (fatkisk aldri fått noe av det enda""^^ bankibordet^^) hehe.

  Så det var viktig og tenke på garden, haken ned, rette slag, osv osv osvc :) skulle ønske det var litt sparring, men fåtall hadde med seg utstyr og dermed ble det ikke noe av.! :( men over til slutten da :) hehe jeg var nervøs hele veien, gjorde faktisk mer feil nå enn til vanlig. PGA presteringen. Tiden kom og var inne for avgjøringen og graderingen om vi bestod for belte og videre lære..?

   

   

  JEG BEDSTOD!!!!!

   

  TILOGMED forbi hvitt belte og til rødt som er rett før gult, og får allerede være med på greaderingen som kommer mot sommeren på mellom partiet :D

   

  Fra og med tirsdag skal vi starte senere og på neste gruppe :) mer sparring, mer utholdenhet og mer utfordring elsker det :)

  flott start på helgen for meg og god helg til dere

 • Syk på en viktig dag:/  Idag er dagen jeg har ventet på så lenge, gledet og gruet meg veldig til. 

  BELTE GRADERING I KICKBOKSING!

  Men tingen er det at siden søndag har jeg vært dårlig og kvalm, vært veldig dårlig og uvel. tirsdag etter trening lå jeg rett ut og bare vrei meg pga jeg hadde anstrengt meg slik. Men idag er det så viktig og ha all energi og ork jeg bare klarer. For vil jo gå opp i belte, vil vise at jeg kan prestere godt, klare meg i utholdenheten og gjennomføre de øvelsene og teknikkene vi får bedskjed om.

  Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal klare det med så dårlig kvalme hengende over meg :/ 

  Menmen koser meg med kaffe, og skal snart spise litt havregyn og sminke meg litt før jeg bretter litt tøy og morgens daglige hus rutiner <3 

  kommer tilbake senere istedet :)

 • dagens kickboksings trening.  Jeg er som sagt blitt syk, ble det på søndag og blitt værre med dagene :/ magen verker, er kvalm svimmel og veldig uvel... og nei er ikke gravid igjen hehe, men vet ikke hva som skjer med meg. kan heller ikke sammenligne det med noe annen mage vondter heller. Alt jeg håper på er at det forsvinner og jeg bir fort bedre. For har gradering på torsdag i kickboksing og går fra den dagen over til Mellom-parti :) det er ikke veldig store forskjellen men litt bedre trening, mer styrke og mer jobbing. akuratt det jeg har sett frem til <3 over til dagens trening... :D
  Kom på treningen og skrev meg opp til gradering, varmet opp og stolte oss i grupper , to og to.  øvde på venstre slag, høyre slag, hook og høyre igjen, gjenntok de teknikkene en

  før vi la til et round kick, front kick og to nye spark som må øves godt inn. det ene er da man sparker, trekker begge beina på bakken snur i en sirkel og sparker igjen. eslker det sparket der, det er så stilig og se på!

  Dette ble vi pushet en del på og måtte gå opp i impulsivitet. Før det var harde slag spark og pushupp etter hverandre. gjenntatte ganger.

  Styrke treningen var ikke så hard, men grei neok. Push up, sit ut og to nye varianter av disse to. 
   

  Når vi var ferdige stod vi fire jenter og skravlet litt til og fra om treningen og graderingen. Når jeg omsider kom meg hjem med smertene mine var det og ordne minste mann og få lagt han før jeg krøp under teppe og ringte samboeren min og sa jeg savnet han og trengte han <3 Er ikke barebare og ha to barn når man føler at kroppen rett og slett bare faller sammen og magen vrenger seg.. Men i denne sporten er det merkelig hvordan varmen i kroppen og adrenalinet jobber seg forbi alle plager og smerter... For kan ikke huske at jeg hadde noe vondt under treningen. men i sekundet før vi begynte og fra sekundet etter var det veldig vondt...!

   

  Nå ser gubblusen min på "spartacus" på tv. jeg har laptopen på fanget og koser oss. jeg skal snart krype under dyna og inn i armkroken hans og la husets stillhet med sovende barn og fredfult hus synke natten inn. For imorra har jeg gledet meg masse til :D :D :D
  da er det nemlig en heeeeelll....KJÆRESTE-DAG...... <3 <3 bare hygge, kos, ingen vask, ingen, kles rydding, og rett og slett ingenting forutenom de tingene som intresserer oss. game litt for hans skyld, spise biff for begges skyld og se skrekkfilm for min skyld :D åhh som det kribler i magen av den tanken. Blir litt sånn sjeldent tid til slike planlagte kvelder når begge trener kamsport, jeg trener på trenings senteret. og dermed har jeg seks treninger i uka. begge må gjøre husarbeid, levere og hente i bhg. møter. og jobb sammenheng, så blir det utrolig lite tid til bare oss kos.! Men er ikke så farlig fordi jeg er helt trygg på han og motsatt, så de to tre timene mens vi ligger i senga og ser litt på tv, bare oss to er mer enn varme nok bekreftelser på at vi elsker hverandre, og derfor våkner jeg like lykkelige hver dag <3

 • dagens 2. trenings økter:)blåveisbilde  JA startet egentlig dagen rolig, sendte gubben i seng på morran for han var så trøtt. Så etter jeg var ferdig og kose og mate med lille bebbis, tok ejg med meg Leon og satte oss for å spise frokost <3 

  da åpner jeg alltid facebook med en kopp kaffe før jeg holder guttenmin med selskap og vi spiser frokost :) da så jg når jeg logget meg på at sjefen på kampsporten hadde en bryst beskytter jeg kunne låne på dagens sparre-trening om jeg ville, så ble jeg over lykkelig :D For ønsket så sterkt og kunne være med på sparrings timen og få svetta og pusta litt. da var klokka allerede kvart over ti, og treningen var tolv. Så vekket gubben og begynte å ordne meg.

  Merket sommerfugler i magen for tenkte at de sikkert var på videregående gruppe hele gjnegen, for vi er ikke så mange på gruppa mi i uka :) men noe derfor jeg også ville det så gjerne, for den sterke motstanden og dyktige bboksere, vil erfaringen, blokkeringen og rådene jeg blir gitt verdifulle. Og det ble det.. 
  Heldigvis var det veldig snille mennesker hele gjengen, varmet opp i en halvtime innkludert utstrekking og tøying, deretter gikk vi rett i sparring. på med alt utstyr og dele oss to og to.. Ble trenings kamp til å starte med, og jeg skulle sparre mot min egen trener . Hun er bare helt rå, helt utrolig rask og styrke og kordinassjonen hennes føles det nresten umulig og komme forbi. Men hun er veldig flink for underveis forteller hun meg hva jeg bør gjøre annereledes og hva jeg gjør bra. Spør meg om det gjør vondt om hun får inn rette slag og spark. Men svaret mitt er bare at så lenge jeg ikke blør neseblod er det ingen fare med meg :)

  Jeg tåler det meste som foregår under slikt, men har aldri blødd neseblod. så den dagen det skjer, da er d noe galt.... hehe...  Imellom sparringen var det litt mer trenings økt, og vi var tre som ble stilt opp mot veggen, mens partneren skulle slå slag konstant i magen våres, og det var joben våres og vite når de harde slagene kom og når vi burde stramme magen, det var litt skummelt. ikke fordi det skulle gjøre vondt, men fordi det ikke var så lenge siden jeg hadde sitti og sett ei gruppe gjøre det mot hverandre og fra avstand så det litt spookey ut... merker det mer nå etterpå enn under det, så SÅ ille kan det neppe ha vært hehe :)

  Deretter gikk vi i "kamp, to og to 3*2 min.. :) 

  Til slutt var det styrke og vi tokk alle hver vår manual i armene, og skygge bokset og la inn spark hurtig. førs ti sek. så tyve sek. oppover til 60.sek. deretter var det det samme bare nedover. 60,.sek 50.sek  40.sek det var tungt men samtidig veldig greit...


  DISSE BILDENE ER USENSURERT OG UTEN SMINKE! :d KALL MEG DAU ETTER TRENINGENE IDAG <3

  Når vi var ferdige med treningen kjente jeg at det var lenge siden det var så godt og kunne sette seg ned altså! :) trente fra litt over tolv til halv to :) 

  Jeg ble en blåveis og en kul i ansiktet rikere  :D hehe men det gjorde ikke vondt da :) adrenalinet eier kroppen min når det skjer så det er ingenting :D 

   

 • først kickboksing og en time senere trenings-senteret! tøft!  Ja igår var da vi tilbake til vanlige tider på TX KAMPSPORTSENTER etter en påske ferie, og det var så utrolig deilig og komme tilbake til faste rutiner og treninger. vi var noen jenter som allikevel hadde privat timer og dermed fikk noe trening fordet. tilogmed sparring :D Men vi var ikke så mange igår, så ble god fokus på oss og hvordan teknikken vår var. Det var mer en slik normal trening ikke hard økt men heller ikke slækk,
  vi trente veldig på og blokkere spark som kom mot oss på noen spesielle metoder .. Trente også på dobbelt slag og tredje skulle gå i magen. når man slår i magen skal man være rask effektiv og bøye seg litt, slik at man unngår et slag når da garden er noe nede. Slik pågikk det utover.

  Fikk også bedskjed om at graderingen blir tirsdag den 09.04 og koster rundt 300kr. Og da kjente jeg blodet pumpet litt, for det betyr mye for hvor langt jeg har kommet med meg selv i denne sporten, og hvor god jeg viser meg til og være. Det viktigste blir jo og fokusere på utholdenheten min. 
  Så dro vi hjemover for å hente joggesko og litt mer og drikke på av energi drikk! så var det tilbake på treningsenteret og trene ben og mage øvelser på apparatene. 

  på hver øvelse jeg bruker, tar jeg alltid 15* 3-rep. Og igår tok jeg fire forskjellige ben øvelser litt for å prøve å få bort stølheten i beina, både ankler og lårene. 

  Deretter var det fire forskjellige varianter av situps :) under den siste treningen drakk jeg min andre Xtend protein, man skal ta to liter om dagen de dager man trener. men derfor valgte jeg siden jeg trente to ganger at jeg heller tok en liter før første trening, ingenting under og andre literen drakk jeg under hele den siste treningen :) 

  Det hjalp så utrolig masse for stølheten, var utrolig deilig følelse idag og våkne til en mykere kropp og mer opplagt, men skal ærlig innrømme at jeg var sliten igår når jeg kom hjem ja...!

  Men slik er det. jeg har jo ikke trent lenge, og alt startet jo bare fire uker etter fødsel og har nå trent regel messig i åtte uker, ikke tatt det hel seriøst før nå to uker siden og trener hver dag. passer på kostholdet og drikker shaken min som jeg skal! og ser bare på en uke hvilket sotre forandringer det er blitt...
   

  Om litt skal jeg ned på politistasjonen med vennina og være en støtte for henne under en annmeldelse og deretter skal vi avgårde på trenings senteret for å sette opp en plan med en personlig trener der, hvilket oppsett og kosthold jeg trenger for og nå målet mitt   i nær fremtid. 

   

  kommer tilbake med mer etter treningen :)

   

 • Les mer i arkivet Mai 2013 April 2013 Mars 2013
  hits