renatemamsen - God dag:D Jeg blogger om dietten min,trening,kickboksing og mote og innteresser. Livet etter det å ha fått to barn generelt! :) Jeg vil bevise at det går ann og ta vare på kropp og helse samtidig man har et godt og stabilt familieliv.!
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

Idag slutter jeg og røyke stay toon!tenkt det hele veien lenge og hatt så lyst. Våknet idag så irritert på meg selv om hvorfor jeg ikke bare har slutta..:!

Jeg har jo startet et riktig kosthold, alkoholen er lagt bort og trener hardt. men røyker fortsatt, noe som har irritert meg grenseløst. Så nå skal jeg ta tak i meg selv og virkelig SLUTTE :D :D 

Har sluttet en gang før og klarte det veldig bra, men siden det var rett etter behandlingen min så var jeg i en veldig nervøs periode og det var faktisk ikke det beste for meg da. Men nå er alt på plass, formen er fin og på tide og ta et tak i meg selv. :) 

Kommer til og legge et mini innlegg hver dag for hvordan det går på kveldene, kanskje vi kan motivere hverandre også? Jeg er ihvertfall veldig motivert. det eneste ulempen med meg er at det sies at tredje dagen er verst, og min tredje dag fremover er det gradering. Men tenker slik at jeg kommer alltid til og ha en unnskyldning for hva som kan være i veien for og slutte. Og det gjør det hele bare enda bedre. Snart er det sol og sommer og røyken smaker ekstra godt. Enda en stor grunn til og slutte, klarer jeg meg gjennom sommeren da har jeg klart det største hinderet. 

For har hele veien sagt at jeg skal slutte etter sommern, men hvorfor det? fordi den smaker så godt. Ja da klarer jeg sikkret og slutte til høsten? patetisk og si sånt til meg selv!!... :) jeg har alllerede gått noen timer uten, og slik skal livet mitt bli fremover. Det kommer til og hjelpe trneingen min enormt <3

GRUNNER TIL Å SLUTTE!!

Røyking betegner den prosessen der en inhalerer røyken fra nytelsesmidler som ulmer. Nytelsesmidlene kan være tobakkcannabisopium eller andre narkotiskestoffer. Stoffet inntas i form av sigarersigaretter og liknende eller i tobakkspiper, og røyken trekkes ned i lungene. Tobakk er tillatt i de fleste land, mens andre stoffer er forbudt. I Norge er det forbudt å selge tobakksvarer til dem som er under 18 år. Røyking av tobakk er svært helseskadelig og kan føre til blant annetlungekreft og KOLS.

Tobakksrøyking er utbredt over hele verden, men er svært helseskadelig. Det øker risikoen for en rekke kreftformer dramatisk, blant annet lungekreft som vanligvis skyldes røyking eller passiv røyking. Røyking kan også øke risikoen for hjerte- og karsykdommer. Røyking er særlig uheldig for barn og ungdom, og røyking undergraviditeten kan føre til skader på det ufødte barnet. Tobakk er likevel et lovlig solgt rusmiddel i praktisk talt alle land, men helsemyndighetene prøver mange steder å hindre folk fra å røyke eller begynne med det gjennom forskjellige tiltak. I Norge merkes alle tobakksprodukter med en helseadvarsel.

6700 norske menn og kvinner dør av tobakksrøyking årlig.[1] Hovedparten av lungekrefttilfellene kan forebygges. Røyking er årsak i om lag 85 prosent av tilfellene ifølge Kreftregisteret.[2] Andre risikofaktorer er eksponering for nikkel-, krom-, kadmium- og arsenforbindelser samt asbest. Radon i inneluften bidrar til cirka ti prosent av tilfellene.

Lungekreft kan ofte oppdages på et vanlig røntgenbilde av lungene. Røykere med vedvarende luftveissymptomer (hostebrystsmerter, økt slimproduksjon, etc.) bør derfor få tatt et røntgenbilde av lungene.

 

stay toon, så får dere se dag for dag hvordan det er for meg og slutte, hvilket dager er verst og hvordan jeg finner løsninger for når røyksuget stiger seg inn på meg :) 

 • Les mer i arkivet April 2013 Mars 2013 Februar 2013

  renatemamsen

  ganske enkelt en ærlig, real og grei person som ikke bekymrer meg for å si mine meninger, er mamma til Leon Antonio som fyller to år 24.10.2012. ;) og nå venter nr.2. terminen er satt til den 13.januar. så jeg og forloveden min kaller oss tobarns foreldre, liker den klangen der. Har noen venner som er halve livet mitt og betyr utrolig mye for meg. nyflytta til fredrikstad, som BTW er den beste byen ever!!<3 stortrives her<3

  Kategorier


  barna mine <3 Blogg familie fødsel :) interiør kattene mine kick boxing Kontakt kosthold min røykeslutt dagbok mitt gamle liv! mote styrketrening tiden etter fødsel tips og rådgivniner <3 venner

  Arkiv


  April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Desember 2010

  Siste innlegg


  fosteret blir psykisksyk ved røyking i svangerskapet VINN EN ANGELSOUND HER NÅ!:)verdi 390.kr vært på shopping,og skal prøve all sminke fra gina tricot:)bilder Å være overvektig elr kraftig. spiseforstyrrelsene mine bilde av meg i 7.klasse, litt feit den tia haha!smakløs 90.tallet 15.uker etter fødsel bilder :pVANNKOPPER IDAG TX KAMPSPORTSENTER, hvorfor trene der? det og savne sin bortkomne venn!aldri se det smilet igjen mandag= trening og diett i sola! barnefri og med gode venner <3

  Lenker


  blogg.no for alle som ønsker å bli gravid,er gravid, har barn;) Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits