renatemamsen - God dag:D Jeg blogger om dietten min,trening,kickboksing og mote og innteresser. Livet etter det å ha fått to barn generelt! :) Jeg vil bevise at det går ann og ta vare på kropp og helse samtidig man har et godt og stabilt familieliv.!
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

heihei sry men bruker annen blogg imensSom sagt har jeg startet en bryllupsblogg nå og kommer til å blogge masse på den i et år fremover, bare glemte å si ifra her <3 <3 <3

Der står det alt av innformasjon og inspirasjon. alt fra pynt til gjesteliste til lokalet :D :D 

Gerne følge meg på den dette året so går nå <3

bryllup.blogg.no

 

Ganske enkel blogg, men det er for at familie og venner skal lett kunne fnne seg frem til den og hente ut innformasjoner osv. <3

 

blir veldig glad for det og legg meg gjerne til så kan jeg også følge dere videre <3

 • blitt blond da gitt,skulle egentlig bare stripe det hehe  Ja skulle egentlig stripe det til ønsket farge slik at jeg ville ende opp med flere nyanser og varianter i håret men med for dårlig tid ble det altså blondt... hmmm veldig uvant, men gjort er gjort så da blir det bare å bvevare fargen da ja ;) 

  Ble egentlig veldig fornøyd da det må jeg si ja og nå er det jo snart sommeren og da er det fint med farge på huden og blondt i håret. <3 så det er litt positivt i det. broren min kom  igår og det er alltid like koselig og ha han her han har jo begynt på kickboksing her i fredrikstad. 

  blitt så sliten og trøtt om dagen og sover dårlig. Så etter og ha sitti og sett på trenings kameratene mine trente igår og hvor ille det var å sitte på sidelinja bestemte jeg meg for at jeg heller får være den dumme umodne kjærringa fordi jeg skal trene, ingen kan stoppe det og like greit at jeg gjør det professjonelt istedet og gjør dumme ting her hjemme. Så idag skal jeg og min vennine på helsestudipo og trene styrke idag og imorgen har vi fått leie dojoen og da blir vi en del jenter som skal trene kickboksing sammen øve på teknikker og få inn en del fine spark slag og intensitet <3

  Så da blir dette en flott uke allikevel, hehe ser det ordner seg for de gode. Jeg ble veldig fort deprimert av all hendelsen,hjerne rystelsen og null trening. Fordi det var det eneste jeg hadde for min egen del og noe jeg gjorde kun for meg liksom!!

  Menmen her er noen bilder av meg som forvnalet til blond og på vei til trneingen igår da :D :D 


 • da er vinneren av angelsound konk satt! :D  Jupp vinneren er valgt ut, og er heldig med og få seg en Angelsound og utstyr :D

  Grunnen til at det falt på akuratt denne perosnen er fordi jeg valgte allerede før konken. at det skulle være den personen nr.. soms kulle få vinne og dermed har det falt på denne søte bloggeren <3

  nysgjerrigheten.blogg.no

   

  gratulerer så masse du vil bli kontaktet av meg på mailen din i morgen tidligere for litt sendings innformasjon og sånt. 

  Til dere alle andre tusen takk for en flott deltagelse <3 neste konk kommer om ikke så lenge <3
 • fått meg en innleggs-kopierings venn her!copycat  DJ ReMix Factory: It?s My Life (As Made Famous by Bon Jovi) (Dance ReMixed)
  Ja dere leste overskrifte om dere legger merke til det er det en som kopierer mine inlegg veldig ofte. Bloggshooter det og det er veldig irriterende. Om jeg og en annen plutselig skriver om det samme i forskjellige format eller har kjøpt like ting på samme dag er jo det helt vanlig, men når det kommer til det og faktisk se den bloggen har plutselig samme meninger. Samme før og etter bilder og rett og slett kopierer meg ja da har det gått over til veldig irriterende beklager..
  Har man ikke noe eget og skrive så drit i og skriv da vel? Er vel ikke mitt problem om man ikke har noe på egenhånd, Jeg syns det er koselig at det er såpass mange som syns bloggen min er innteresant og både er for og imot mine inlegg legger igjen kommentarer om egne meninger. For vi er alle mennesker forskjellige med forskjellige meninger derfor elsker jeg alle oss kyniske tobeinte^^

  men når det kommer til at en og samme perosn hver gang har samme mening som meg og skriver rett etter emg på samme dag dag etter dag, da er man ikke noe annet enn tafatt eller meningsløs her inne på blogg.!
  Jeg skriver ikke alt mulig rart i forskjellige kategorier bare for å få lesere...!! Jeg skriver om ting jeg driver med og det som jeg har tanker om og dermed deler det med dere, er ikke det hele pointet med denne bloggsiden da? Hvis man er så desperat etter å ha det perfekte inlegget, skrive om det man ser andre har kommentert masse hos en annen da syns jeg jaggu man ikke er en verdig blogger på sin rankering...! For her inne skal man være ærlig, være seg selv om tåle både med og motgang i alle former.

  Så slik ser jeg det! og koser meg med en kopp kaffe og bon jovi på youtube mens frustrasjonen svever forbi :) Har også kontaktet blogg.no slik at denne perosnen blir blokkert fra min blogg. Og siden den perosnen kopierer så mye VET JEG AT DU LESER DETTE OGSÅ!!

  Sorry babe, men herretter må du nok finne din egen måte og blogge på azza.....!!

   

 • vært på shopping,og skal prøve all sminke fra gina tricot:)bilder  Idag var handels dagen våres med lunsj ute og koselige stunder med bare meg,samboer og våre to barn. Det var utrolig koselig og minstemann er en ren solstråle når vi er ute på tur og han får sitte litt i vogna. var ikke en eneste gang han gråt idet hele tatt :D Også var minste mann hjem fra sykehuset så da fortjente han også litt kos emd sjokolade melk og cheeseburgere :-P Han skal jo ikke lide matens vei fordi jeg gjør det. så når han fortjener slikk og ditt så får han det!! :) og det er så sjeldent så skal si deg det er en gutt som koser seg med smil fra øre til øre, har tatt med noen fine bilder til å se litt av min dag idag også :) 


  Også har jeg kjøpt mye sminke fra gina tricot har hørt flere annbefalinger om det, og som en enorm sminke forbruker har jeg bestemt meg for og prøve alle slag i merket "Beauty" :) Tenkte og blogge om det imorra og legge ut før og etter bilder for hvordan den sminka fungerer på meg og etter en hel dag. For det er noen viktige faktorer for meg, mye sminke er kult med engang du har tatt det på og senere på dagen, har det detti ha skjoldet seg og mm. Derfor er jeg som regel veldig kresen og nøye på sminke men denne gang kaster jeg meg ut i det og prisen for all sminken her var kun 
  363,00.kr. :D

  Også har jeg jo hatt handlingen med min diett mat, så tenkte jeg kunne vise dere hva som ligger i handleposen min, ja alt...! som jeg handler for en uke. Handler også brød,melk og pålegg til minsten men det er små handlinger som sjker når det trengs bare :)   Og maten min kommer ukentlig slik som dette på 613.kr :)

  det er faktisk ikke så dyrt for en enkelt person, men vi som er fire i fammen og kanskje ikke alle skal måtte spise det samme som meg blir det litt mer da i handlingene <3

   

  Nå er det atter en gang middag med det samme som hver dag :) Torsk med kokt brokkoli og gulrøtter :) har funnet meg en smart en da, mager kesam med litt pepper og sitron i som dip ved siden av :D får jeg ihvertfall i meg litt av den 3.dl jeg skal hehe

   

  GOD KVELD TIL DERE SØTE DER UTE <3

   

 • Å være overvektig elr kraftig. spiseforstyrrelsene mine  Jeg tenkte jeg kunne blogge litt om mine tanker rundt den overskriften siden jeg selv er en blogger om trening kosthold, diett og strenge rammer ift det rundt meg. Fordi det er veldig mange som blogger om veien til et sunnere liv, fitness og slanking. og om man leser rundt kan man egentlig bli litt smågal av all den forskjellige metode på slanking og muskelbygging. Jeg selv kan også bli det faktisk det er så stort spekter.

  Men noen ganger glemmer vi hvem vi er, hva vi står for og lever i slik fasade liv for å oppnå det vi vil, Mens andre da kanskje ødelegger selvtilliten sin enda mer av og lese alle som oppnår nye mål mens du kanskje aldri kommer et skritt frem eller ned på vekta idet hele tatt. Jeg husker det med meg selv før jeg begynte og slanke meg og skulle klare og få den såkalte ^^drømme-kroppen^^ og koste meg med sjokolade og potetgull kanskje noen glass brus, med etterfulgt av dårlig samvittighet og en hats følelse over meg selv fordi jeg ikke skulle spist det greiene der...! Jeg Kunne gå lenge og tenke på det, ta meg på magen kjenne på fettet og virkelig alt bare vridde seg i hele meg og ble direkte uvel.

  For jeg har gått gjennom et liv med jojo vekt, og i troen på arvelig overvekthet. Min familie er noe overvektig og jeg selv var de ti yngre alder. Veide oppimot hundre kg på det verste, og husker jeg var så sjalu på jentene i klassen og det var ikke fordi at jeg ikke var tynn som dem. Men at de bare kunne kle av seg genseren eller skifte på klasseturer uten og være flau over kroppen sin eller ha noe ekstra kg hengende både i mage området og lårene. You name it..:! Skulle så gjerne ønske jeg også kunne kaste av meg klærne på stranda og bare løpe uti vannet ilag med jentene istedetfor og vente til alle var godt på vei ut slik at jeg løp bak dem for da forestilte jeg meg at ingen så meg, og uti vannet var jo kroppen under vann så da spilte det ingen rolle??
  Etter noen år med den tanken og frysninger over meg selv tok ejg helt ut av det blå i små depresjon at jeg skulle prøve å kaste opp maten, gikk bare i syvende klasse så aner ikk hvor det kom fra engang startet nok med alle de tankene om det jeg spiste ikke måtte sette seg i kroppen min og den eneste løsningen jeg så da var og kaste opp alt jeg spiste... Istarten turde jeg ikke og gjøre det så mye og ingen måtte kjønne eller høre meg, var litt sånn det samme ubehaget med og kjule det som det var med første menstrasjon husker jeg. men allikevel var det all verdt det der og da hmm.  Men etter en god stund så var alt blitt en vane for meg, det var litt som en rutine. Drikke vann, spise litt vente to min for så og gå spy. selv om det ikke funket noe særlig på den tiden da. Før jeg kom i 9.klasse og det var så innkjørt at om jeg ikke gikk på do, måtte jeg på do uten å ville...! 

  gidder ikke og gå så mye inn på det i akuratt det inlegget her, kan heller blogge om det i et eget. Men poenget mitt er at jeg vet veldig godt hvordan det er og slite med overvekt hvor tærende det er på selvfølelsen, selvtilliten, relasjoner til andre mennesekr, måten man vil gjemme seg på. Så derfor vil jeg si at ingen uansett vekt har så mye og si, selv om jeg er slank, trener mye og har et veldig fokus på det betyr ikk det at jeg ikke fordet virkelig beundrur de som smiler og prøver og gjøre det beste uansett hva vekta er..
  fikk en kul status av ei vennine av meg her om dagen hehe, ( Nyter en sjokoladebit, for må jo passe på og holde formene mine) hehe det er slike ting jeg elsker og lese folk som ikke kunne brydd seg mindre, folk som er stolt av den de er.

  Prøv det selv, finn to gode ting om deg selv hver eneste dag, skriv dem opp, skriv også to ting du vil forandre og gjøre det du klarer ut av ønsket...

  Men ikke slik som : Bli tynnere, slanke meg, spise mindre......

  heller som : få litt brun farge på kroppen,  farge håret, elr klippe det? kjøpe meg en bukse som virkelig jeg får fin rumpe i :) hva med å bare finne en hobby eller sette deg og gjøre den hobyen du allerede har. For selvtilliten kan også følge med andre ting du skulle gjort men unngår,glemmer elr bare ikke gidder. ved og rette opp i ting rundt deg retter du også opp mye ved deg selv ubevisst <3
  Jeg tenkte det var litt viktig og sette lys på det at ikke bare tynne er vakre, ikke bare tynne er rollemodeller osv... FOR DET ER HELT FEIL...!

 • barnefri og med gode venner <3

  Koser meg med godt i glasset og gode venner med barnefri idag, og er av alle steder i moss!!! :D hehe ja i MOSS!!! men koser meg veldig da :-) så kan tenke dere det er liv og røre her hehe

  vi har det flotters her <3 og fått meg en ny vennevenn, Emelie hun er en nydelig og kjønn jente som er litt stille av seg i starten men utrolig hyggelig og søt jente som er en man virkelig bør bli kjent med om man er i moss... <3

  hva gjør dere galninger ikveld da ? <3 hehe her koses det med meg og typen min. vi har det flotters. Sitter hos andrea og er fem jenter og en gutt, typen min da som alltid blir en av jentene når vi koser vårs. slik er det og være ilag med ei jente som alltid har mange jentevenniner <3 og ikveld var det ei som trengs og komme i fokus., bare se på det håret hennes hu har rett ogs slett helt vakkert langt hår :-D

   

  hva bringer deres kveld ikveld da??


  Kos dere ikveld <3


 • hjemme spray-tan gikk bra.  Jeg har hatt så lyst til og prøve Loreal sin spray tan lenge, så for to dager siden mens det regnet og var kjedelig vær så fikk jeg kjæresten til og gjøre det på meg. Det var et sjanse spill i seg selv. En mann som er ustødig på hendene hehe.

  Men jeg ble meget fornøyd og fargen selv om han gjorde det ujevnt ble det veldig fint. Lite skjolder og skrukker men faktisk en fin brun farge. Tok før og etter bilder og for en forskjell det ble!! Alltid vært fornøyd med loreal og derfor ville jeg også bruke den varianten i spray taning. Den koster nærmere hundre lappen men all verdt det. Det eneste jeg gjorde dumt og som ble fail var at jeg stod i dusjen mens han sprayet meg før jeg gnidde det ut med en klut. Og da tenkte ejg ikke over at føttene stod i brun spray så de så jo skikkelig møkkete ut og fikk det ikke bort haha! :) og kan tenke dere hvor kult det liksom var når jeg går på kickboksing og trener uten sokker!

  BILDER : 

  før...  ETTER TANING :
  Og som dere ser er det en stor og fin forskjell, kroppen blir liksom litt penere av det også syns jeg. Nå er det tre dager siden jeg sprayet og blogger det først idag for ville se hvordan det var etter tre dusjer. Og vet dere hva... Enda emr fornøyd nå, nå er det gjevnet inn i kroppen og ser bare ut som at jeg har solet meg masse <3 

   

  hva er deres erfaring innenfor taning da? mot sommeren skal jeg spray tane meg i klinikken denedenfor her. 550.kr for helle kroppen og varer mye lenger :)

   

 • Les mer i arkivet Juni 2013 Mai 2013 April 2013
  hits