renatemamsen - God dag:D Jeg blogger om dietten min,trening,kickboksing og mote og innteresser. Livet etter det å ha fått to barn generelt! :) Jeg vil bevise at det går ann og ta vare på kropp og helse samtidig man har et godt og stabilt familieliv.!
Forside Add meg Hvem er jeg? Kontakt meg

vært litt borteJa de to siste dagene har jeg hatt besøk av alexandra snuppa minsin <3 og derfor ville jeg heller bruke tiden på henne <3 vi skrævlet som vanlig og hygget oss veldig med og lage havrekjeks sunne og gode med bare en ss med sukker. det var snadder og ha med litt brunost på! :) 

Igår trente jeg og besteste jenta mi, charlotte var på trenings senteret igår. Fokuserte på mage og armer. Og kjenner jeg er støl i mage og armer, og øm i hale beinet fordi de ikke har trenings matter så mage treningen ble gjort på hardt gulv. Men neste gang skal jeg ta med egen matte som jeg har her. 

Tok mage øvelser 145. rep. ! :) tre forskjellige varianter. og biceps og triceps. :)

ellers gikk dagene i vanlige rutiner. Storkoser meg som tobarns mamma og syns selv de dårlige dager er bra dager. Alt er verdt det og ville aldri byttet på noe av det. :)

imorgen skal jeg veie meg og ta bilder. gleder meg, elsker og se forandring hver uke, hver eneste uker er kroppen blitt strammere og mer og mer fornøyd hver uke som går. Og bare elsker den Protein drikken min som hjelper meg ved siden av treningen <3

 

Disse bildene ble tatt på fredagen som var...! veldig stolt av meg selv, bare tolv uker etter fødsel. Og bare 9.uker etter startet trening <3 

flere bilder kommer senere tok mange på en liten vennine photoshoot <3

 • Photoshoot på treninga :)  Den daglige trening var ingen unnasluntring og en god økt er deilig for musklene og kropp og sinn, Men idag tenkte jeg og vise dere litt hvordan det er je gtrener og hvor luxuriøst det faktisk er og være på treningen :) 

  Det går i så mye mer enn bare det og løfte vekter, gå på tredemølle, ihvertfall for våres del. vi har deilige fasiliteter der vi trener, både badstue og solarium så kan si deg det er ganske luxuriøst!!

  Det hjelper veldig på med badstue når man blir litt stiv og øm i muskler og ledd og da kjenne ar kroppen reparer seg og heales. Og ikke minst svette av meg fett!! :D Så her skal dere få et lite innblikk på hvordan en vanlig trenings økt er for meg og min vennine <3


   

  Så man kan si at det og trene på sentrum helsestudio virkelig har sine fordeller, er jo sammen med kampsporten og sentralt både til meg og byen! :)

  Det er viktig og trene for din egne skyld, hvorfor ikke gjøre det motiverende og gøy samtidig? Jeg tenker ofte når jeg trener at hvis jeg bar orker litt mer denne gangen så klarer jeg garantert enda mer neste gang, og stølheten og vondtene tar jeg bare med meg i badstua <3 :)

   

  GOD MORGEN OG GOD FREDAG :D 

  idag skal jeg spray tanes og bleke tenner snakkes etterpå <3

 • trenings senter, ben og rygg!  Jeg tenkte at det var like greit og trene tidlig idag med tanke på at jeg skal på kickboksings trening senere ikveld. Og det var litt ungt for kropen med den femte treningen på fjerde dagen men så lenge kroppen ikke sier stopp så fortsetter jeg bare på jeg :) 

  tok mage øvelser som går på "benløft-rompeløft. at du ligger strak på en benk tar beina opp rett drar de opp slik at bare rumpa kommer over benken og dermed sakte ned til du ligger vannrett og opp igjen, 3# 15 i rep.

  deretter tok jeg mage crunch, det er på apparat med 3# 15 . rep. 

  tre ben øvelser med og presse lårene sammen og sakte ut, og med og presse lårene utover og sakte inn begge i 3" 10.rep. 

  bryst i press-maskin 15"3 rep. 

  biceps og triceps. 

  og deretter tøyde jeg ut. merket det godt i skuldrene med disse øvelsene fire dager på rad. Som man sier man oppnår ikke noe resultat om man ikke ofrer blod,svett og tårer... :) samtidig som det er gøy da. Det må være gøy og trene og å komme seg igang. 

  Jeg har tidligere HATET trenings senter, det og sitte og gjennta apprater og jobbe i et merkelig tempo. Men det har totalt endret seg. tro meg!!!! Der er få ganger jeg faktisk har lyst å dra rett før jeg skal på trening. men pusher meg hver eneste gang til å stå i det og bare dra. Og da er jeg dobbelt så stolt av meg etterpå, at jeg faktisk fullførte det og ikke hørte på de dumme tankene mine, merker at kroppen er mye bedre og tåler faktisk tunge bakker uten å bli tung pustet lenger og det er mer herlig enn noen annen følelse.

  Jeg tenkte jo først å starte og trene for fult av to enkle grunner...... 

  •  det ene var at jeg ville bli sterkere i både slag og spark på kickboksinga, at smidigheten min og utholdenheten min skulle bli fordoblet bedre! For med fiskeboller og litt latskap på siden var jeg redd jeg aldri ville klare meg.
  • Det andre var at jeg har mange i familien med arvelige sykdommer. og da snakker jeg nesten alt, og for å prøve å unngå det ønsket jeg og bedre meg selv på de måter jeg vet det går enda jeg er så ung. Jeg ønsker så sterkt og kunne ha det artig med mine barn og være med barnebarn finne på ting. Uten å låse meg inne og klage på meg selv fordi jeg har vondt eller er syk...

   

  Sier ikke at så lenge man trener så unngår man noen sykdommer som kreft og ting som ligger i dna. Men ja mener sterkt at man er MYE mer rustet til gode resultater om man tar vare på kroppen sin på forhånd... Man kan ikke sitte og tenke at man har et liv og det er siste mulighet for å nyte den, jeg tenker mer motsatt at jo mer arbeid jeg legger inn i det mens jeg enda har masse energi, er ung og tiden strekker til vil jeg ha ganske gode forutsetninger for min fremtid..

  Og når man trener for man en mye mer positiv innstilling til livet, ikke gå og irritere seg over ting, ikke baggatelisere ting. men rett og slett sette pris på det man har :)

  Nå skal jeg vaske litt klær, rydde litt også hoppe i dusjen før jeg skal løpe på KICKBOKSINGA :D god dag alle ihop i dette vakre været <3

 • Les mer i arkivet April 2013 Mars 2013 Februar 2013

  renatemamsen

  ganske enkelt en ærlig, real og grei person som ikke bekymrer meg for å si mine meninger, er mamma til Leon Antonio som fyller to år 24.10.2012. ;) og nå venter nr.2. terminen er satt til den 13.januar. så jeg og forloveden min kaller oss tobarns foreldre, liker den klangen der. Har noen venner som er halve livet mitt og betyr utrolig mye for meg. nyflytta til fredrikstad, som BTW er den beste byen ever!!<3 stortrives her<3

  Kategorier


  barna mine <3 Blogg familie fødsel :) interiør kattene mine kick boxing Kontakt kosthold min røykeslutt dagbok mitt gamle liv! mote styrketrening tiden etter fødsel tips og rådgivniner <3 venner

  Arkiv


  April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Desember 2010

  Siste innlegg


  fosteret blir psykisksyk ved røyking i svangerskapet VINN EN ANGELSOUND HER NÅ!:)verdi 390.kr vært på shopping,og skal prøve all sminke fra gina tricot:)bilder Å være overvektig elr kraftig. spiseforstyrrelsene mine bilde av meg i 7.klasse, litt feit den tia haha!smakløs 90.tallet 15.uker etter fødsel bilder :pVANNKOPPER IDAG TX KAMPSPORTSENTER, hvorfor trene der? det og savne sin bortkomne venn!aldri se det smilet igjen mandag= trening og diett i sola! barnefri og med gode venner <3

  Lenker


  blogg.no for alle som ønsker å bli gravid,er gravid, har barn;) Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits